Despre ceasurile cu localizare GPS pentru copii

Despre ceasurile cu localizare GPS pentru copii

Daca esti in cautarea unui device care sa te asigure ca micutul este in siguranta tot timpul, un smartwatch pentru copii este solutia ideala. Cu un design elegant, rezistente la apa si cu functii multiple de siguranta, ceasurile inteligente pentru copii sunt un instrument necesar pentru a tine pasul cu micul tau aventurier.

Aceste smartwatch-uri se vand cu bratari ajustabile ce se potrivesc perfect pe incheietura copilului tau si cu toate functiile de siguranta la care ati visat: apeluri video in ambele sensuri, mesage vocale, camera video incorporata, localizare GPS in timp real, buton de SOS, GeoDefence – presetare zona de siguranta, monitorizare activitati fizice ale copilului si sunt compatibile cu cele mai cunoscute retele de telefonie mobila din Romania: Orange, Vodafone, Telekom si Digi.

Parintii se pot conecta la aceste smartwatch-uri prin aplicatia SeTracker sau SeTracker 2 disponibile pe smartphone-urile ce ruleaza pe Android si IOS.

In cazul in care copilul tau nu se simte in siguranta, va putea sa apese pe butonul de panica si tu vei primi o alerta SOS pe telefonul mobil pe care cu greu o poti rata. Totodata parintii pot seta o zona de siguranta, spre exemplu pe o raza de 500m in jurul gradinitei sau a scolii. In cazul in care copilul paraseste zona, veti primi o alerta pe telefon.

Pe langa multiplele functii de localizare, monitorizare si siguranta, aceste ceasuri GPS pentru copii sunt si rezistente la apa. Activitatile zilnice ale oricarui copil pot distruge pana si cele mai rezistente dispozitive, de aceea producatorul a folosit materiale de cea mai buna calitate.

Ceasurile GPS pentru copii sunt dispozitivele ideale pentru parintii ce nu vor sa lase pe mana copiilor un produs scump si usor de pierdut sau stricat, cum ar fi un telefon mobil, dar in acelasi timp simt nevoia sa tina legatura constant cu copilul lor.

Te-am convins? Comanda acum un smartwatch pentru copilul tau sau discuta cu un consultant. Suntem gata sa te ajutam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>