Cele mai noi jucarii creative pentru copii SES Creative sunt acum in magazin

Cele mai noi jucarii creative pentru copii SES Creative sunt acum in magazin!

Ceea ce face ca jucariile SES Creative sa fie unice este faptul ca toate produsele sunt concepute, proiectate si dezvoltate intern. Aceasta are loc la sediul central cu fabrica alaturata din Enschede. In plus, exista propriul laborator pentru a testa toate produsele pentru siguranta si calitate. Acest lucru garanteaza ca SES Creative poate mentine cele mai inalte standarde si poate indeplini toate cerintele de calitate. O serie de conditii importante: sunt sigure, lavabile, fara gluten, hipoalergenice, prietenoase cu animalele si toate produsele vin cu instructiuni/manuale clare.

Jucarii educative copii Ses Creative Romania

Jucariile SES Creative sunt distractive si se concentreaza pe a ajuta copiii sa obtina rezultate grozave. Copiii ar trebui sa fie fericiti si mandri de munca lor, astfel incat sa fie incurajati sa impartaseasca aceasta bucurie cu parintii lor.

Siguranta si calitatea sunt de o importanta capitala la SES Creative, motiv pentru care toate produsele sunt supuse celor mai stricte teste si controale de calitate in laborator. Toate produsele SES respecta ghidul international (EN-71).

Valorile de baza ale SES Creative sunt: distractie, siguranta si dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>