Al treilea sezon Disney Soy Luna – 2018

Sezonul 3 a fost confirmat, filmările desfășurându-se în vara anului 2017, urmând ca în 2018 să fie pe TV!

Luna, după ce revine din vacanță cu o nouă personalitate, cu un nou look datorită lui Ambar si cu reala sa identitate ca Sol Benson începe să provoace niște furtuni puternice. Nina și Simon se întorc și îi vor pregati un test Lunei datorită comportarilor ei. Jam & Roller devine Red Sharks Roller Team iar asta îi va face pe copii să se ambiționeze pentru noile concursuri ce vor veni. Juliana va fi exclusa un timp de la Red Sharks.Plecarea lui Gaston îl va face pe Matteo să se simtă prost și se va închide în el pentru o perioadă după se va împrieteni cu Simon care îi va fi alături mereu. Ambar revine cu un nou look și mult mai rea si mai ambițioasă cum nu am mai văzut-o până acum împreună cu cea mai bună prietenă a sa, Emilia pregătind un plan să o distrugă pe Luna. Emilia se alatură împreuna cu Ambar la Red Sharks unde provoacă numai probleme Lunei cât și echipei însa Emilia devine admiratoarea secreta a lui Matteo pentru a distruge Lutteo însă Emilia descoperă că ea începe să se îndrăgostească cu adevărat. Pentru Alfredo totul este minunat acum că și-a regăsit nepoata de mult pierdută, Sol însa Rey îl ajută să o gasească pe Sharon care este de negăsit. Luna are un vis cu mama ei unde ii arată jurnalul ei unde după ce se trezește din vis îl găsește și descoperă ca este posibil ca părinții ei să trăiască aflând și mai multe lucruri despre trecutul ei. Relația Ninei și a lui Gaston nu mai există după ce Gaston pleacaă însă Xavi se întoarce iar Nina începe să se îndrăgostească. Jazmin și Delfina revin însă cu noi intenții iar Jazmin ca un critic de moda iar Delfi ca un fotograf. La sfârșitul acestui sezon copii au o competiție iar Luna își serbează ziua de naștere la Red Sharks unde Alfredo îi spune secretul său și unde Luna întâlnește persoanele pierdute de mult timp între timp toții se muta la Conac unde sărbătoresc însă o flacară reaprinde incendiul de acum mulți ani a Conacului Benson.

In acelasi timp va asteptam in magazin cu NOILE PATINE DISNEY SOY LUNA plus nenumarate articole si accesorii cu personajele principale din film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>