Active Kids Club & Jucarii de vis – Sustinem educatia si dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra!

Active Kids Club Bucuresti & Jucarii de Vis – Sustinem educatia si dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra!

Deoarece, noi, Jucarii De Vis, sustinem educatia si dezvoltarea armonioasa a copiilor prin sport, copii activi – copii sanatosi, astazi a fost definitivat un nou parteneriat de sustinere Jucarii De Vis si Active Kids Club Bucuresti!

Asadar ACTIVE KIDS CLUB va asteapta Duminica, 30 Octombrie 2022, la o super petrecere de Halloween Volei Party- Super Heroes, INTRARE LIBERA!

Deghizeaza-te in super eroul tau preferat și hai sa sarbatorim Halloweenul in cel mai sanatos mod cu putinta. Va asteptam duminica, 30 octombrie 2022, incepand cu ora 09:30, la sala de sport a Şcolii Generale, Nr. 88, din Sectorul 3, Bucuresti – Str. Odobesti Nr.3 ( Punct de reper Pacul Alexandru Ioan Cuza – I.O.R.) – INTRARE LIBERA.

Cele mai frumoase costume vor fi premiate!

Pentru mai multe detalii eveniment: 0771.153.165

Active Kids Club au pregatit programe speciale de antrenamente dedicate celor mici, unde ei vor petrece timp de calitate și isi vor crea obiceiuri sanatoase pentru viata.
Copiii vor beneficia de toate plusurile aduse in urma programelor Active Kids Club: dezvoltare motrica, conditie fizica si bineinteles, legarea de noi prietenii.
Antrenamentele Active Kids Club reprezinta angajamentul nostru fata de cultivarea dragostei pentru miscare si pentru o viata sanatoasa.
Activitatile sportive se orienteaza pe exercitii adecvate varstei, care permit copiilor sa faca sport printr-un stil de invatare simplu si cat se poate de placut. Prin intermediul unei varietati de exercitii, de la jocuri de conditie fizica generala pana la tehnicile de baza a voleiului, copilul va avea ocazia sa invete si sa dezvolte multe obiceiuri sanatoase prin miscari fizice active.
Programele Active Kids ofera un antrenament complet atat pentru corp, cat și pentru minte. Ne dorim ca dupa ora de sport la noi, copiii sa plece acasa cu o energie pozitiva.
Traineers

Pe Bogdan Bratosin îl recunoașteți in urma pasiunii lui pentru sport.

Cu o experiență vastă în voleiul de performanță, absolvent al facultății de educație fizică și sport,antrenor de fitness și preparator fizic, Bogdan și-a completat cunoștințele în domeniul sportiv urmând cursuri de inițiere și instruire în psihologia sportului și parenting sportiv, programul de formare psihopedagogică, precum și workshop-uri și stagii în nutriție și nutriția sportivă.

 

Pentru mai multe detalii, programe, costuri, etc., va invitam sa accesati pagina web ACTIVE KIDS CLUB!

20 comentarii la “Active Kids Club & Jucarii de vis – Sustinem educatia si dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>