Cele mai noi jucarii creative pentru copii SES Creative sunt acum in magazin

Cele mai noi jucarii creative pentru copii SES Creative sunt acum in magazin!

Ceea ce face ca jucariile SES Creative sa fie unice este faptul ca toate produsele sunt concepute, proiectate si dezvoltate intern. Aceasta are loc la sediul central cu fabrica alaturata din Enschede. In plus, exista propriul laborator pentru a testa toate produsele pentru siguranta si calitate. Acest lucru garanteaza ca SES Creative poate mentine cele mai inalte standarde si poate indeplini toate cerintele de calitate. O serie de conditii importante: sunt sigure, lavabile, fara gluten, hipoalergenice, prietenoase cu animalele si toate produsele vin cu instructiuni/manuale clare.

Jucarii educative copii Ses Creative Romania

Citește continuarea

Papusile Premium Nines D Onil au ajuns acum in Romania

Papusile Premium Nines D Onil au ajuns acum in Romania

Conceput in 1985, Nines Artesanals d’Onil este o companie de papusi handmade cu multi ani in spate, care a fost formata din mai multe generatii prin care s-au transmis valorile pe care si-au dorit de la inceput sa le reflecte.

De la designul de expresie la asamblarea papusilor pana la tesaturi si rochii, totul este handmade, cautand mereu cea mai inalta calitate, avand grija de fiecare detaliu si dand o nota speciala design-urilor.

Magazin jucarii papusi nines d onil

Citește continuarea

Active Kids Club & Jucarii de vis – Sustinem educatia si dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra!

Active Kids Club Bucuresti & Jucarii de Vis – Sustinem educatia si dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra!

Deoarece, noi, Jucarii De Vis, sustinem educatia si dezvoltarea armonioasa a copiilor prin sport, copii activi – copii sanatosi, astazi a fost definitivat un nou parteneriat de sustinere Jucarii De Vis si Active Kids Club Bucuresti!

Asadar ACTIVE KIDS CLUB va asteapta Duminica, 30 Octombrie 2022, la o super petrecere de Halloween Volei Party- Super Heroes, INTRARE LIBERA!

Deghizeaza-te in super eroul tau preferat și hai sa sarbatorim Halloweenul in cel mai sanatos mod cu putinta. Va asteptam duminica, 30 octombrie 2022, incepand cu ora 09:30, la sala de sport a Şcolii Generale, Nr. 88, din Sectorul 3, Bucuresti – Str. Odobesti Nr.3 ( Punct de reper Pacul Alexandru Ioan Cuza – I.O.R.) – INTRARE LIBERA.

Cele mai frumoase costume vor fi premiate!

Pentru mai multe detalii eveniment: 0771.153.165

Despre ceasurile cu localizare GPS pentru copii

Despre ceasurile cu localizare GPS pentru copii

Daca esti in cautarea unui device care sa te asigure ca micutul este in siguranta tot timpul, un smartwatch pentru copii este solutia ideala. Cu un design elegant, rezistente la apa si cu functii multiple de siguranta, ceasurile inteligente pentru copii sunt un instrument necesar pentru a tine pasul cu micul tau aventurier.

Citește continuarea

DOCUMENT. Modelul de formular pe care trebuie să-l completeze românii pentru a putea ieși din casă pe timpul nopții sau zilei

DOCUMENT. Modelul de formular pe care trebuie să-l completeze românii pentru a putea ieși din casă pe timpul nopții sau zilei!

„Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție”, au transmis autoritățile.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei, a precizat Grupul de Comunicare Strategică.

Citește continuarea

CE TREBUIE SA STITI DESPRE NOUL CORONAVIRUS SI MASURI DE PREVENTIE

CE TREBUIE SA STITI DESPRE NOUL CORONAVIRUS SI MASURI DE PREVENTIE

Compania noastra DMD DISTRIBUTION GRUP CONSULT ROMANIA SRL face demersurile necesare pentru a achiziționa aceste măști de protectie și va asigurăm că imediat ce avem succes in demersul nostru o sa le oferim pur GRATUIT prin Fundatia noastră #FundatiaJucariiDeVis către toți copii care de peste 9 Ani ii bucurăm!
Pana reușim să rezolvăm această situație venim cu initiativa CLARA de a acționa CALM si de a primii informații cu privire la aceasta ” boala” – ” virus” – doar din surse ACREDITATE!

Citește continuarea

Invata copilul sa mearga pe bicicleta

Mersul pe bicicleta trebuie invatat din copilarie. De cele mai multe ori, taticul este cel care joaca rolul de profesor pentru bicicleta. Iata cateva sfaturi utile pentru primele lectii de mers pe bicicleta.

De cele mai multe ori, taticul este cel care joaca rolul de profesor pentru bicicleta. Si, probabil ca toti avem amintiri cu tatal nostru, fugind emotionat in urma noastra in timpul primelor ore de lectii de biciclism
Asadar, da, acum e randul tau sa iti inveti copilul sa mearga pe bicletata – sau sa bicicleze …

Sfaturi utile pentru cele mai perfecte lectii de mers pe bicicleta Citește continuarea

FASHIONALL – unul din cele mai mari magazine de haine si incaltaminte LUX pentru copii, femei si barbati a ajuns in Romania!!

FASHIONALL - unul din cele mai mari magazine de haine si incaltaminte LUX pentru copiifemei si barbati a ajuns in Romania!!

Daca ai accesat magazinul partenerilor nostrii oficiali inseamna ca esti pasionat(a) de calitate si de produse de brand autentice care iti satisfac stilul de viata.

 

Exact aceasta este misiunea FashionAll de a-ti pune la dispozitie articole de calitate prin compozitia materialelor, modele new trenddesigneri celebrihaineincaltaminteaccesorii, decoratiuni interioare si multe alte lucruri frumoase care sa te bucure in fiecare zi.

 

Cu o experienta in comertul online de peste 11 ani, au pornit la drum din dorinta de a iti oferi tie si familiei tale, cu ajutorul celor mai mari banduri din lume, o experienta de shopping online placuta si sigura.

 

 

Sunt aici sa iti ofere ceea ce iti doresti!

Jucarii De Vis sustine micile talente ale Romaniei – Liga Campionilor 2019 organizator Mihai Traistariu – Premii Raspundel Istetel

Jucarii De Vis sustine talentele Romaniei – Liga Campionilor Concurs organizat de cantaretul Mihai Traistariu.

Iata ca si in acest an 2019 noi, Jucarii De Vis, am raspuns Prezent invitatiei de a fi Sponsori in cadrul Concursului National de Talente - LIGA CAMPIONILOR organizat de cantaretul si compozitorul MihaiTraistariu in perioada 21,22 si 23 Iunie 2019 ce va avea loc in Piateta Perla Mamaia – Jud. Constanta!
O parte din premiile oferite de catre noi sunt Extraordinarele Carti Educative pentru copii - Raspundel Istetel - un sistem unic de învățare, de care copiii sunt extrem de încântați.
https://jucariidevis.ro/arta-si-indemana…/raspundel-istetel/

Succes tuturor concurentilor!

 

Seturile si cartile educative Raspundel Istetel sunt acum in Romania

Seturile si cartile educative pentru copii Raspundel Istetel sunt acum in Romania!

 

CE ESTE COLECȚIA RĂSPUNDEL ISTEȚEL?

Răspundel Istețel este un concept educațional unic, care permite copiilor să acumuleze o mulțime de informații interesante și utile într-un mod distractiv și dinamic. În cărțile, jocurile și puzzle-urile noastre interactive veți recunoaște vocile unor actori celebri precum Gabriela Bobeș, Marius Săvescu, Andra Gogan și alții … care le povestesc copiilor informații educative despre diverse subiecte interesante.