Jucarii De Vis sustine micile talente ale Romaniei – Liga Campionilor 2019 organizator Mihai Traistariu – Premii Raspundel Istetel

Jucarii De Vis sustine talentele Romaniei – Liga Campionilor Concurs organizat de cantaretul Mihai Traistariu.

Iata ca si in acest an 2019 noi, Jucarii De Vis, am raspuns Prezent invitatiei de a fi Sponsori in cadrul Concursului National de Talente - LIGA CAMPIONILOR organizat de cantaretul si compozitorul MihaiTraistariu in perioada 21,22 si 23 Iunie 2019 ce va avea loc in Piateta Perla Mamaia – Jud. Constanta!
O parte din premiile oferite de catre noi sunt Extraordinarele Carti Educative pentru copii - Raspundel Istetel - un sistem unic de învățare, de care copiii sunt extrem de încântați.
https://jucariidevis.ro/arta-si-indemana…/raspundel-istetel/

Succes tuturor concurentilor!

 

Seturile si cartile educative Raspundel Istetel sunt acum in Romania

Seturile si cartile educative pentru copii Raspundel Istetel sunt acum in Romania!

 

CE ESTE COLECȚIA RĂSPUNDEL ISTEȚEL?

Răspundel Istețel este un concept educațional unic, care permite copiilor să acumuleze o mulțime de informații interesante și utile într-un mod distractiv și dinamic. În cărțile, jocurile și puzzle-urile noastre interactive veți recunoaște vocile unor actori celebri precum Gabriela Bobeș, Marius Săvescu, Andra Gogan și alții … care le povestesc copiilor informații educative despre diverse subiecte interesante.

Disney a lansat primul trailer pentru Frozen 2

Studiourile Disney au lansat primul trailer pentru „Disney Frozen 2“, continuarea celui mai de succes film de animaţie din istorie. După şase ani, regizorii Chris Buck şi Jennifer Lee aduc pe marile ecrane un nou capitol al animaţiei „ Disney Frozen/Regatul de gheata“, a doua parte fiind programată pentru lansare pe 22 noiembrie 2019.

Disney a lansat şi primul trailer pentru „Disney Frozen 2“, însă acesta nu oferă foarte multe informaţii despre poveste.

O schimbare este însă dată de costumele Reginei Elsa şi a surorii ei, Anna.

Disney Frozen 2

Lansare oficiala Film Disney Frozen 2 in 2019 Citește continuarea

Copiii de la “Sfânta Margareta” au nevoie de noi!

Fundația Copii în Dificultate întotdeauna s-a luptat în a funcționa conform normelor și legilor impuse de către instituțiile de stat pentru a reuși să asigure un cămin stabil și sigur pentru copiii din cadrul Centrului “Sf. Margaeta”

Acum, Fundația CID mai are de îndeplinit un pas pentru a obține autorizația ISU  . Acest pas, atât de important ne îndeamnă în a face un APEL UMANITAR către toți oamenii ce vor să facă bine. 

Pentru obținerea autorizației ISU, în curtea centrului trebuie să fie construit un bazin cu apă care să asigure rezistența la foc a calcanului timp de 3 ore. Costurile de construcție se ridică însă la suma de 25.000 euro, bani de care Fundația Copii în Dificultate (CID), ce a înființat Centrul “Sfânta Margareta”, NU dispune. Autoritățile au stabilit ca termen limită pentru obținerea autorizației, data de 1 septembrie 2018.

campania Jeand4Dreams

Citește continuarea

Beneficiile jocurilor de cooperare, văzute prin ochii specialiștilor

Elinor Ostrom, câștigătoarea premiului Nobel în anul 2009, a impresionat prin munca depusă în scopul conceptului de cooperare. Ea a demonstrat că în foarte multe contexte culturale, societatea cooperează constant când vine vorba de resursele de care depind.

Jocuri societate Sunny Games

Jocurile de cooperare Sunny Games introduc idei precum distribuirea resurselor și eficientizarea acestora. Astfel, jucătorii au ocazia de a contribui activ în folosul comunității create în jurul jocului. Jocurile de cooperare sunt un pas mare și distractiv spre cunoașterea legilor care guvernează felul în care se desfășoară o societate.

Sunny Games in momentul de fata este lider pe piata din Europa, pe segmentul de jocuri de cooperare Citește continuarea

Al treilea sezon Disney Soy Luna – 2018

Sezonul 3 a fost confirmat, filmările desfășurându-se în vara anului 2017, urmând ca în 2018 să fie pe TV!

Luna, după ce revine din vacanță cu o nouă personalitate, cu un nou look datorită lui Ambar si cu reala sa identitate ca Sol Benson începe să provoace niște furtuni puternice. Nina și Simon se întorc și îi vor pregati un test Lunei datorită comportarilor ei. Jam & Roller devine Red Sharks Roller Team iar asta îi va face pe copii să se ambiționeze pentru noile concursuri ce vor veni. Juliana va fi exclusa un timp de la Red Sharks.Plecarea lui Gaston îl va face pe Matteo să se simtă prost și se va închide în el pentru o perioadă după se va împrieteni cu Simon care îi va fi alături mereu. Citește continuarea

De Halloween, distracția explodează!

De Halloween, distracția explodează la Play Park alaturi de Jucarii De Vis!

Vino pe 31 octombrie, ora 18:00 la Play Park și sparge plictiseala cu o piñata uriașă din care vor cădea dulciuri, jucării și multă voie bună pentru copii! Îndreaptă-te către zona de facepainting și transformă-te în eroul principal ca să fii cel mai bun în PARADA COSTUMELOR.

Acolo cei mai buhuhuuu prichindei vor putea câștiga numeroase premii:
Locul 1 – Pluș Gigant Garfield – oferit de Jucării de Vis (tag)
Locul 2 – 6 vouchere cu acces pentru o săptămână la Play Park
Locul 3 – 5 puzzle-uri 3D oferite de Jucării de Vis (tag)

Ca să fii un erou, trebuie să fii curajos – așa că toti copii ce se vor costuma la Parada Costumelor vor fi răsplăti! Aceștia vor primi în dar câte un voucher de acces Play Park pentru ca distracția să nu se termine niciodată.

Pentru mai multe detalii va asteptam pe Pagina noastra de Facebook!