DOCUMENT. Modelul de formular pe care trebuie să-l completeze românii pentru a putea ieși din casă pe timpul nopții sau zilei

DOCUMENT. Modelul de formular pe care trebuie să-l completeze românii pentru a putea ieși din casă pe timpul nopții sau zilei!

„Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție”, au transmis autoritățile.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei, a precizat Grupul de Comunicare Strategică.

Citește continuarea

CE TREBUIE SA STITI DESPRE NOUL CORONAVIRUS SI MASURI DE PREVENTIE

CE TREBUIE SA STITI DESPRE NOUL CORONAVIRUS SI MASURI DE PREVENTIE

Compania noastra DMD DISTRIBUTION GRUP CONSULT ROMANIA SRL face demersurile necesare pentru a achiziționa aceste măști de protectie și va asigurăm că imediat ce avem succes in demersul nostru o sa le oferim pur GRATUIT prin Fundatia noastră #FundatiaJucariiDeVis către toți copii care de peste 9 Ani ii bucurăm!
Pana reușim să rezolvăm această situație venim cu initiativa CLARA de a acționa CALM si de a primii informații cu privire la aceasta ” boala” – ” virus” – doar din surse ACREDITATE!

Citește continuarea

Invata copilul sa mearga pe bicicleta

Mersul pe bicicleta trebuie invatat din copilarie. De cele mai multe ori, taticul este cel care joaca rolul de profesor pentru bicicleta. Iata cateva sfaturi utile pentru primele lectii de mers pe bicicleta.

De cele mai multe ori, taticul este cel care joaca rolul de profesor pentru bicicleta. Si, probabil ca toti avem amintiri cu tatal nostru, fugind emotionat in urma noastra in timpul primelor ore de lectii de biciclism
Asadar, da, acum e randul tau sa iti inveti copilul sa mearga pe bicletata – sau sa bicicleze …

Sfaturi utile pentru cele mai perfecte lectii de mers pe bicicleta Citește continuarea

FASHIONALL – unul din cele mai mari magazine de haine si incaltaminte LUX pentru copii, femei si barbati a ajuns in Romania!!

FASHIONALL - unul din cele mai mari magazine de haine si incaltaminte LUX pentru copiifemei si barbati a ajuns in Romania!!

Daca ai accesat magazinul partenerilor nostrii oficiali inseamna ca esti pasionat(a) de calitate si de produse de brand autentice care iti satisfac stilul de viata.

 

Exact aceasta este misiunea FashionAll de a-ti pune la dispozitie articole de calitate prin compozitia materialelor, modele new trenddesigneri celebrihaineincaltaminteaccesorii, decoratiuni interioare si multe alte lucruri frumoase care sa te bucure in fiecare zi.

 

Cu o experienta in comertul online de peste 11 ani, au pornit la drum din dorinta de a iti oferi tie si familiei tale, cu ajutorul celor mai mari banduri din lume, o experienta de shopping online placuta si sigura.

 

 

Sunt aici sa iti ofere ceea ce iti doresti!

Jucarii De Vis sustine micile talente ale Romaniei – Liga Campionilor 2019 organizator Mihai Traistariu – Premii Raspundel Istetel

Jucarii De Vis sustine talentele Romaniei – Liga Campionilor Concurs organizat de cantaretul Mihai Traistariu.

Iata ca si in acest an 2019 noi, Jucarii De Vis, am raspuns Prezent invitatiei de a fi Sponsori in cadrul Concursului National de Talente - LIGA CAMPIONILOR organizat de cantaretul si compozitorul MihaiTraistariu in perioada 21,22 si 23 Iunie 2019 ce va avea loc in Piateta Perla Mamaia – Jud. Constanta!
O parte din premiile oferite de catre noi sunt Extraordinarele Carti Educative pentru copii - Raspundel Istetel - un sistem unic de învățare, de care copiii sunt extrem de încântați.
https://jucariidevis.ro/arta-si-indemana…/raspundel-istetel/

Succes tuturor concurentilor!

 

Seturile si cartile educative Raspundel Istetel sunt acum in Romania

Seturile si cartile educative pentru copii Raspundel Istetel sunt acum in Romania!

 

CE ESTE COLECȚIA RĂSPUNDEL ISTEȚEL?

Răspundel Istețel este un concept educațional unic, care permite copiilor să acumuleze o mulțime de informații interesante și utile într-un mod distractiv și dinamic. În cărțile, jocurile și puzzle-urile noastre interactive veți recunoaște vocile unor actori celebri precum Gabriela Bobeș, Marius Săvescu, Andra Gogan și alții … care le povestesc copiilor informații educative despre diverse subiecte interesante.

Disney a lansat primul trailer pentru Frozen 2

Studiourile Disney au lansat primul trailer pentru „Disney Frozen 2“, continuarea celui mai de succes film de animaţie din istorie. După şase ani, regizorii Chris Buck şi Jennifer Lee aduc pe marile ecrane un nou capitol al animaţiei „ Disney Frozen/Regatul de gheata“, a doua parte fiind programată pentru lansare pe 22 noiembrie 2019.

Disney a lansat şi primul trailer pentru „Disney Frozen 2“, însă acesta nu oferă foarte multe informaţii despre poveste.

O schimbare este însă dată de costumele Reginei Elsa şi a surorii ei, Anna.

Disney Frozen 2

Lansare oficiala Film Disney Frozen 2 in 2019 Citește continuarea

Copiii de la “Sfânta Margareta” au nevoie de noi!

Fundația Copii în Dificultate întotdeauna s-a luptat în a funcționa conform normelor și legilor impuse de către instituțiile de stat pentru a reuși să asigure un cămin stabil și sigur pentru copiii din cadrul Centrului “Sf. Margaeta”

Acum, Fundația CID mai are de îndeplinit un pas pentru a obține autorizația ISU  . Acest pas, atât de important ne îndeamnă în a face un APEL UMANITAR către toți oamenii ce vor să facă bine. 

Pentru obținerea autorizației ISU, în curtea centrului trebuie să fie construit un bazin cu apă care să asigure rezistența la foc a calcanului timp de 3 ore. Costurile de construcție se ridică însă la suma de 25.000 euro, bani de care Fundația Copii în Dificultate (CID), ce a înființat Centrul “Sfânta Margareta”, NU dispune. Autoritățile au stabilit ca termen limită pentru obținerea autorizației, data de 1 septembrie 2018.

campania Jeand4Dreams

Citește continuarea

Beneficiile jocurilor de cooperare, văzute prin ochii specialiștilor

Elinor Ostrom, câștigătoarea premiului Nobel în anul 2009, a impresionat prin munca depusă în scopul conceptului de cooperare. Ea a demonstrat că în foarte multe contexte culturale, societatea cooperează constant când vine vorba de resursele de care depind.

Jocuri societate Sunny Games

Jocurile de cooperare Sunny Games introduc idei precum distribuirea resurselor și eficientizarea acestora. Astfel, jucătorii au ocazia de a contribui activ în folosul comunității create în jurul jocului. Jocurile de cooperare sunt un pas mare și distractiv spre cunoașterea legilor care guvernează felul în care se desfășoară o societate.

Sunny Games in momentul de fata este lider pe piata din Europa, pe segmentul de jocuri de cooperare Citește continuarea