Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Kit Pentru Diversificare Hrana Tommee Tippee Cu Tehnologie BACSHIELD , 4 Luni +

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 129.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Kit Pentru Diversificare Hrana Tommee Tippee Cu Tehnologie BACSHIELD , 4 Luni +

Descriere
Kit Pentru Diversificare Hrana Tommee Tippee Cu Tehnologie BACSHIELD™ , 4 Luni +

Kit-ul pentru diversificare hrana Tommee Tippee contine tot ce ai nevoie pentru a incepe sa introduci alimente solide copilului tau.

Kit-ul pentru inceputul diversificarii Tommee Tippee contine linguri si castroane pentru hranirea copiilor mici, o baveta din silicon, o cana pentru intarcare, 100% rezistenta la scurgeri si recipiente de stocare a alimentelor, 4 luni+.

Bucurati-va de orele de masa fara probleme, mentinand mizeria la minimum. Pe masura ce micutul creste, doreste sa experimenteze noi gusturi. Acest kit contine produse practice, cu design viu colorat, pentru ca intarcarea sa fie mai usoara si distractiva pentru cei mici.

Castroane ergonomice Tommee Tippee

Castroanele Tommee Tippee sunt usor de folosit si depozitat, fiind ideale pentru hranirea copilului. Aceste castroane au baza triunghiulara unica si maner ergonomic conceput pentru o utilizare usoara, si o stabilitate crescuta.


Linguritele Tommee Tippee sunt usor de manevrat, au o textura moale care protejeaza gingiile copiilor, fiind ideale pentru primele etape ale diversificarii. Datorita manerelor lungi, antideranpante sunt usor de folosit chiar si in borcane si castroane adanci.

BACSHIELD ™ - protejeaza suprafata lingurii prin reducerea bacteriilor cu pana la 99,99% *

* Partea de alimentare a lingurii contine tehnologie antimicrobiana pentru a pastra suprafata intacta si pentru a preveni degradarea cauzata de cresterea microbiana.

Cana pentru intarcat Superstar, Tommee Tippee, 190 ml

Cana pentru intacat Superstar, Tommee Tippee, ajuta copilul sa isi dezvolte abilitatile de a manevra si de a bea dintr-o cana.

  • 100% rezistenta la scurgeri - tehnologia unica INTELLIVALVE™, anti-scurgere garanteaza ca aceasta cana este complet etansa, chiar si atunci cand este rasturnata sau agitata.
  • Igienic: Duza de baut este realizata cu ajutorul tehnologiei antibacteriene BACSHIELD™ care reduce bacteriile cu pana la 99,9%*, prin prevenirea cresterii microbilor nedoriti.
  • Design rezistent: cana este conceputa pentru utilizare de la 4 luni+, fiind rezistenta la caderi si aruncari.
  • Rezistenta la muscaturi: Duza durabila, dintr-o singura bucata, este blanda cu gingiile celor mici, dar rezistenta pentru a face fata dintisorilor aflati in dezvoltare.
  • Usor de tinut si manevrat: datorita manerelor, cana este usor de prins si de manevrat. Designul ergonomic ii ajuta pe bebelusi sa dezvolte coordonarea mana-ochi necesara pentru a tine, ridica si bea, in timp ce stau in pozitie verticala.
  • Curatare usoara si fara BPA: cana este usor de curatat, poate fi sterilizata si spalata la masina de spalat vase. Toate produsele Tommee Tippee nu contin BPA, BPS, PVC, ftalati si nitrozamina.

Baveta Roll & Go are un buzunaras inovator ce strange firimiturile. Acesta baveta din silicon usor de curatat este moale si flexibila, putand fi rulata cu usurinta pentru depozitare sau utilizarea in calatorii.

Pachetul contine: 2 castroane ergonomice Tommee Tippee, 2 lingurite Tommee Tippee, 2 recipiente de stocare a hranei, 1 cana pentru intarcat Superstar, Tommee Tippee, 190 ml, 1 baveta Roll & Go.

Recomandare de varsta: 4 luni+


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.