Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Geanta Rucsac pentru scutece multifunctional Negru

Marca: SKIDDOU

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 246.00 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Geanta Rucsac pentru scutece multifunctional Negru
Geanta Rucsac pentru scutece multifunctional Negru

Geanta Rucsac pentru scutece multifunctional Negru

Descriere
Geanta Rucsac pentru scutece multifunctional Negru

Caracteristici:

- 2 in 1: Poate fi folosit atat ca geanta ce se ataseaza la carucior cat si ca rucsac independent. Este perfect ca accesoriu pentru parintii activi.

- Incapator: contine toate elementele necesare pentru un copil, de ex. biberoane, scutece, haine de schimb, servetele, jucarii si multe altele. Perfect pentru a iesi la plimbare in parc, in oras sau pentru excursii.

Cu multe compartimente: Compartimentul principal si buzunarul exterior sunt inchise cu fermoar. In interior sunt 2 buzunare pentru telefon sau documente importante. Pe ambele parti exista 2 buzunare care va vor permite sa stocati sticle pe care trebuie sa le aveti la indemana sau o umbrela. In interiorul buzunarului din fata a rucsacului exista 2 buzunare termoizolante pentru biberoane - depozitarea lor va fi usoara si sigura.

Saltea inclusa: Impreuna cu rucsacul primiti si o salteluta pentru schimbat scutece in acelasi model extrem de utila in timpul plimbarilor. Schimbarea bebelusului este posibila oricand si oriunde!

Materiale sigure: materialele folosite in crearea rucsacului Astrid au fost testate in laboratorul international, acreditat Bureau Veritas. Elementele folosite sunt sigure si lipsite de substante nocive. Materialul PEVA folosit in saltea de infasat a fost testat pentru ftalati cancerigeni, hidrocarburi aromatice policiclice, cadmiu si migrarea elementelor chimice periculoase.

Material impermeabil: Rucsacul nu absoarbe apa fiind fabricat din material imprmeabil, orice murdarie poate fi indepartata cu o carpa umeda si poat fi agatat de carucior cu ajutorul cataramei incluse.

- Vine ambalat intr-un saculet din bumbac extrem de util si el.


Dimensiuni: 37 x 31 x 16 cm

Material: 50% synthetic, 50% polyester


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.