Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set de joaca ECO AVIOANE

Marca: Engino

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 99.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set de joaca ECO AVIOANE

Set de joaca ECO AVIOANE

Descriere:

Zboară cu stil cu ajutorul modelelor de aparate de zbor de lemn din setul ECObuilds™ AVIOANE! Construiește un captivant hidroavion și cucerește și apa și aerul! Fă acrobații uimitoare cu ajutorul mâinilor folosind avionul și uimește-ți toți prietenii cu abilitățile tale "de zbor”. Creează un model de avion cu reacție super sonic care depășește bariera sunetului în viața reală, ajungând la o viteză de peste 1234 km/h (767 mph)! În broșura inclusă, găsești instrucțiuni de construcție ușor de pus în aplicare pentru toate cele 3 modele.

Una din primele inovații ale ENGINO® au fost conectorii pentru lemn, o gamă de componente din plastic care permit conectarea pieselor de lemn de 10x10mm fără lipici sau cleme! Acest produs educativ a avut un succes imediat în școli, fiind primul sistem hibrid care a combinat căldura tradițională a lemnului cu posibilitățile tehnologice ale ingineriei avansate a plasticului. Sistemul hibrid stă la baza seriei ECObuilds™, care include 4 seturi de început cu mașini, motociclete, elicoptere și avioane și 2 seturi avansate de mașini de curse off-road și motorizate! Utilizarea lemnului reduce semnificativ numărul pieselor din plastic, făcând ca acest produs să fie o soluție care protejează mediul!

ENGINO® SISTEM DE JUCĂRII este probabil cea mai avansată jucărie de construit tridimensională și multifuncțională care există în prezent pe piață! Ceea ce face ca acest produs să fie unic este varietatea de inovații în ceea ce privește funcționalitatea și eficiența. Designul brevetat al pieselor permite îmbinarea cu întrepătrundere a până la 6 laturi simultan! Triangulația se realizează ușor cu conectorii în T și de COT, fără bătăi de cap legate de proeminențe, iar tijele extensibile asigură lungimi exacte la millimetru! Cu sistemul ENGINO, este posibilă crearea oricărui unghi fie folosind conectorul fix de 45 de grade, fie cu piesa de îmbinare rotativă. Fiecare set este special proiectat astfel încât să fie atât creativ, cât și educativ, dând frâu liber imaginației copiilor și făcând învățarea distractivă.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.