Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Prosop baie din bumbac pentru copii Disney Regele Leu Simba

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 117.00 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Prosop baie din bumbac pentru copii Disney Regele Leu Simba

Descriere
 
 
Prosop baie din bumbac pentru copii Disney Regele Leu Simba
Dimensiune: 70x140 cm
Material: 100% bumbac.
Un prosop de baie din bumbac pentru copii cu tema "Disney Regele Leu Simba" ar fi un produs minunat pentru fanii indragitei povesti din "Regele Leu". Iata o descriere a acestuia:

Material de inalta calitate: Prosopul ar fi confectionat din bumbac de calitate superioara, asigurand o textura moale si confortabila pentru pielea sensibila a copiilor.

Design Disney Regele Leu Simba: Prosopul ar prezenta un design fermecator cu imaginea lui Simba, personajul principal din "Regele Leu". Acest design ar aduce cu siguranta bucurie si emotie copiilor, readucandu-le in minte momentele magice din film.

Dimensiuni adaptate: Prosoapele pentru copii sunt concepute in dimensiuni potrivite, usor de manevrat si potrivite pentru infasurarea sau invelirea copilului dupa baie.

Culori vesele: Culorile prosopului ar trebui sa fie vesele si pline de viata, pentru a reflecta atmosfera plina de aventura a filmului "Regele Leu".

Durabilitate si usurinta in intretinere: Prosoapele din bumbac sunt, in general, durabile si usor de intretinut, aspecte importante pentru produsele destinate copiilor.

Utilizare versatila: Acest prosop ar putea fi folosit dupa fiecare baie, la piscina sau la plaja si ar putea fi chiar un prosop pentru uz zilnic.

Cadou potrivit: Un prosop "Disney Regele Leu Simba" ar putea fi un cadou minunat pentru un copil pasionat de povestile Disney si de aventurile lui Simba. Acesta ar fi potrivit pentru o petrecere de nastere sau orice alta ocazie speciala.

Asigurati-va ca verificati eticheta produsului pentru recomandari de intretinere si siguranta. Un astfel de prosop de baie ar aduce bucurie si confort micutului dumneavoastra si ar face ritualul de baie mai placut si mai atractiv, aducand cu sine magia "Regele Leu".

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.