Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Patura pentru copii polar Dragon Ball 100 x 140cm

Disponibilitate: DA

Pret cu TVA: 79.90 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Patura pentru copii polar Dragon Ball 100 x 140cm

Descriere
Patura pentru copii polar Dragon Ball 100 x 140cm
Dimensiune: 100 x 140 cm.
Material: 100% polar
Patura pentru copii "Dragon Ball" este un produs textil special creat pentru a oferi confort si caldura micutilor fani ai celebrei serii manga si anime "Dragon Ball." Aceasta patura este confectionata din material polar, ceea ce o face extrem de moale, pufoasa si placuta la atingere. Ea are dimensiunile de 100 x 140 cm, oferind suficient spatiu pentru a infasura sau acoperi un copil mic.

Caracteristicile paturii "Dragon Ball" includ:

Design iconic: Patura este decorata cu ilustratii vii si colorate ale personajelor principale din "Dragon Ball," cum ar fi Goku, Vegeta, Gohan si altii. Acest design tematic cu luptatorii Z va captiva cu siguranta imaginatia copiilor si ii va purta in lumea plina de putere si aventuri a seriei.

Material polar: Materialul polar este cunoscut pentru calitatile sale de izolare termica si moalete. Este potrivit pentru a mentine copilul calduros si confortabil, fiind ideal in sezonul rece.

Dimensiuni potrivite: Cu dimensiunile sale de 100 x 140 cm, aceasta patura ofera suficient spatiu pentru a infasura copilul intr-un cocon de caldura sau pentru a acoperi paturi sau canapele.

Usor de intretinut: Materialul polar este rezistent la patare si usor de spalat, ceea ce face curatarea paturii o sarcina simpla pentru parinti.

Aceasta patura "Dragon Ball" nu numai ca ofera confort si caldura, ci si adauga o nota de putere si aventura in camera copilului, datorita designului sau tematic cu personajele din "Dragon Ball." Este un accesoriu ideal pentru a face timpul de odihna mai placut si mai atractiv pentru cei mici, oferindu-le o patura care ii va conecta cu lumea plina de lupte si descoperiri a lui Goku si prietenii sai.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.