Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Patura pentru copii polar Disney Frozen Regatul de Gheata Elsa si Anna 100 x 150cm

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 89.90 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Patura pentru copii polar Disney Frozen Regatul de Gheata Elsa si Anna 100 x 150cm

Descriere:
 
Patura pentru copii polar Disney Frozen Regatul de Gheata Elsa si Anna 100 x 150cm
 
Dimensiune: 100 x 150 cm.
Material: 100% poliester/microflanel
Patura pentru copii "Disney Frozen Regatul de Gheata Elsa si Anna" este un produs textil special creat pentru a oferi confort si caldura micutilor in timpul somnului sau relaxarii. Aceasta patura este confectionata din material polar, ceea ce o face extrem de moale, pufoasa si placuta la atingere. Ea are dimensiunile de 100 x 150 cm, oferind suficient spatiu pentru a infasura sau acoperi un copil mic.

Caracteristicile paturii "Disney Frozen Regatul de Gheata Elsa si Anna" includ:

Design atractiv: Patura este decorata cu ilustratii vii si colorate ale celor doua personaje principale din filmul Disney "Frozen" (Frozen: Regatul de Gheata) - Elsa si Anna. Acest design tematic cu personajele iubite va captiva cu siguranta imaginatia copiilor, transformand timpul petrecut sub patura intr-o experienta magica.

Material polar: Materialul polar este cunoscut pentru calitatile sale de izolare termica si moalete. Este perfect pentru a mentine copilul calduros si confortabil in timpul sezonului rece.

Dimensiuni potrivite: Cu dimensiunile sale de 100 x 150 cm, aceasta patura ofera suficient spatiu pentru a infasura copilul intr-un cocon de caldura sau pentru a acoperi paturi sau canapele.

Usor de intretinut: Materialul polar este rezistent la patare si usor de spalat, ceea ce face curatarea paturii o sarcina simpla pentru parinti.

Aceasta patura "Disney Frozen Regatul de Gheata Elsa si Anna" nu numai ca ofera confort si caldura, ci si adauga o nota de magie in camera copilului, gratie designului tematic cu cele doua surori din "Frozen". Este un accesoriu ideal pentru a transforma timpul de odihna intr-o experienta plina de farmec si bucurie pentru cei mici, inspirandu-i cu aventurile lor preferate din film.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.