Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Patura pentru copii polar Patrula Catelusilor 100 x140cm

Disponibilitate: Stoc terminat

Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Patura pentru copii polar Patrula Catelusilor 100 x140cm

Descriere:
 
 
Patura pentru copii polar Patrula Catelusilor 100 x140cm
Dimensiune: 100 x 140 cm.
Material: 100% poliester

Patura pentru copii "Patrula Catelusilor" este un produs textil special creat pentru a oferi confort si caldura micutilor in timpul somnului sau relaxarii. Aceasta paturica este confectionata din material polar, ceea ce o face extrem de moale, pufoasa si placuta la atingere. Ea are dimensiunile de 100 x 140 cm, oferind suficient spatiu pentru a inveli sau acoperi un copil mic.

Caracteristicile paturii "Patrula Catelusilor" includ:

Design atractiv: Patura este decorata cu ilustratii vii si colorate reprezentand personajele din popularul desen animat "Patrula Catelusilor". Aceasta tematica va fi cu siguranta pe placul copiilor, transformand somnul sau timpul petrecut sub paturica intr-o experienta plina de veselie.

Material polar: Materialul polar este cunoscut pentru calitatile sale de izolare termica si moalete. Este perfect pentru a mentine copilul calduros si confortabil in timpul sezonului rece.

Dimensiuni potrivite: Cu dimensiunile sale de 100 x 140 cm, aceasta patura ofera suficient spatiu pentru a infasura copilul intr-un cocon de caldura sau pentru a acoperi paturi sau canapele.

Usor de intretinut: Materialul polar este rezistent la patare si usor de spalat, ceea ce face curatarea paturii o sarcina simpla.

Aceasta patura "Patrula Catelusilor" nu numai ca ofera confort si caldura, ci si adauga o nota de distractie si bucurie in camera copilului, gratie designului sau atractiv si tematicii cu personaje indragite din desenul animat. Este un accesoriu ideal pentru a transforma timpul de odihna intr-o experienta placuta pentru cei mici.

 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.