Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Ochelari de soare pentru copii MOKKI Click & Change, protectie UV, roz, 0-2 ani, set 2 perechi

Marca: MOKKI

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 474.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Ochelari de soare pentru copii MOKKI Click & Change, protectie UV, roz, 0-2 ani, set 2 perechi

Ochelari de soare pentru copii MOKKI Click & Change, protectie UV, roz, 0-2 ani, set 2 perechi

Descriere
Ochelari de soare pentru copii MOKKI Click & Change, protectie UV, roz, 0-2 ani, set 2 perechi

PROTECTIE SOLARA IDEALA PENTRU COPII

Noua tehnologie Click and change pentru ochelari a fost dezvoltata si proiectata de experti din Norvegia. A castigat 8 premii internationale prestigioase, recunoscand abordarea sa inovatoare fata de ingrijirea ochilor copiilor.

Click & Change ofera copilului dumneavoastra protectia ideala a ochilor in orice mediu, vreme si tip de activitate. Ochelarii exclusivi sunt proiectati la sediul central din Oslo.

Fiecare detaliu este examinat cu meticulozitate inainte de a transmite planurile de productte catre fabrici selectate din intreaga lume, unde lentilele de inalta calitate, fiecare realizate folosind cea mai avansata tehnologie japoneza, sunt asamblate cu mare grija.

De ce doua perechi de ochelari?

Cu doua lentile unice pentru cea mai buna protectie in toate mediile.

Urban Everyday - Mokki Blueblock UV400
Lentilele unice sunt dezvoltate pentru utilizarea zilnica in zonele cu reflexie scazuta pana la normala a luminii si sunt perfecte la gradinita sau pentru a le lua cu tine intr-o excursie de o zi. Pe langa UV400, lentilele BlueBlock filtreaza 93% din lumina albastra de la soare pentru un plus de confort.

Active Outdoor - Mokki Polarized UV400
Lentilele polarizate UV400 ofera un plus de confort in zonele foarte reflectorizante unde suprafetele reflecta soarele, cum ar fi apa, nisipul sau zapada. Utilizarea inutila a lentilelor polarizate nu este recomandata pentru retinele subdezvoltate sub varsta de cinci ani.

Un set inovator de doua perechi complementare de ochelari de soare premium, fiecare echipata cu propriile lentile unice pentru diferite medii si conditii meteorologice si un set de accesorii care se schimba rapid si usor, care ofera libertate maxima in fiecare activitate.

Schimbati intre diferite lentile, rame sau bentite cu un singur clic pentru diferite activitati sau medii. Alege cei mai versatili ochelari de soare pentru copii din lume. Disponibil atat pentru 0-2 ani, cat si 2-5 ani.

Ochelarii de soare sunt proiectati sa reziste la toate tipurile de joaca si poate o rontaiala din cand in cand. Ochelarii de soare pur si simplu nu se vor rupe niciodata deoarece sunt fabricati din materiale ultra-flexibile (TR90 si TPE).

Caracteristici

UV400 Categoria 3
Acoperire anti-zgarieturi
93% BlueBlock
Certificat CE & FDA
Materiale

Rama: TPEE & TPR
Lentile: Melanina Polycarbonat
Pachetul contine:

Doua seturi lentile. Urban Everyday si Active Outdoor Urban sunt lentilele de ochelari pentru utilizarea de zi cu zi, in timp ce Outdoor ofera o protectie suplimentara in zonele foarte reflectorizante - plaja, soare intens, zapada.
Rame, scuturi laterale si banda elastica pentru cap. Pentru un confort maxim, puteti comuta cu usurinta intre bentite si rame si puteti adauga scuturi laterale opace, astfel incat copilul sa fie protejat in toate mediile si activitatile. Banda elastica este folosita in timpul activitatilor intense cum ar fi schiatul sau la mare.
Geanta si laveta de curatat. In pachet este inclusa o geanta practica in care sa purtati ochelarii, pe langa o laveta din microfibra SunnyBuddy super draguta, care va va fi la indemana. Lavetele sunt in ton cu ramele ochlarilor iar iecare culoare are alt animalut haios si dragut.
Ingrijire

Utilizati numai spray de curatare pe lentile si stergeti cu o laveta din microfibra Mokki. Evitati hartia aspra si sapunul pentru a curata lentilele.

Evitati zgarieturile pe lentile si pastrati intotdeauna ochelarii in husa / geanta din microfibra atunci cand nu ii folositi.

Nu expuneti ochelarii la apa sarata sau la substante chimice (produse de par etc.).




Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.