Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Mobilier Organizator depozitare jucarii My Little Pony

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 369.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Mobilier Organizator depozitare jucarii My Little Pony

Descriere
Mobilier Organizator depozitare jucarii My Little Pony
Dimensiuni: 62,5x29,5x60 cm
Material: Lemn, MDF
Un mobilier organizator de depozitare a jucariilor My Little Pony este o solutie practica si plina de farmec pentru pastrarea si organizarea jucariilor copiilor. Iata o descriere detaliata a acestui tip de mobilier:

Design My Little Pony: Mobilierul organizator este decorat cu un design inspirat de universul My Little Pony, prezentand personajele indragite, cum ar fi Twilight Sparkle, Rainbow Dash si Pinkie Pie. Acest design adauga o nota de magie si veselie in camera copiilor, oferindu-le un spatiu plin de farmec pentru a-si depozita si a-si organiza jucariile.

Compartimentare eficienta: Mobilierul dispune de rafturi sau compartimente variate, care permit depozitarea si organizarea jucariilor in mod ordonat. Aceste compartimente pot fi folosite pentru a separa diferite tipuri de jucarii, astfel incat copiii sa le poata gasi usor si sa le pastreze in ordine.

Calitate durabila: Mobilierul organizator este construit din materiale de calitate, ceea ce il face durabil si rezistent la uzura zilnica. Acesta este proiectat pentru a rezista in timp si pentru a oferi depozitare eficienta pe termen lung.

Usor de asamblat: Mobilierul este conceput sa fie usor de asamblat, permitand parintilor sa il monteze cu usurinta in camera copiilor.

Element de decor: Pe langa functionalitatea sa ca organizator de jucarii, acest mobilier serveste si ca element decorativ in camera, contribuind la crearea unei atmosfere vesele si atragatoare pentru copii.

Invatare si responsabilitate: Mobilierul organizator poate contribui la dezvoltarea abilitatilor de organizare si responsabilitate ale copiilor, invatandu-i sa-si pastreze jucariile ordonate si sa le gestioneze eficient.

In concluzie, un mobilier organizator de depozitare a jucariilor My Little Pony este o alegere excelenta pentru a pastra camera copiilor organizata si atragatoare. Cu compartimentare eficienta si un design captivant, acest mobilier aduce magia My Little Pony in viata copiilor, facand procesul de organizare si depozitare a jucariilor mai placut si mai distractiv.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.