Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Kit asamblare Ascensor elicoidal

Marca: VEX Robotics

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 299.90 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Kit asamblare Ascensor elicoidal

Kit asamblare Ascensor elicoidal

Descriere:
 

Construieste Ascensorul elicoidal din peste 170 de piese VEX Robotics!

 

Conecteaza o serie de roti dintate si manivele cu precizie pentru a pune in miscare si transporta bilele intre cinci containere. Inspirata din schitele originale ale uneia dintre cele mai sclipitoare minti ale Greciei antice, aceasta masinarie moderna aduce o utilizare noua Surubului lui Arhimede din secolul III iHr. Acest sistem este testat de timp si inca folosit in multe sectoare ale industriei pentru a muta lichide sau obiecte mici.

 

Valoare educativa: Copiii vor invata notiuni de cinetica, asamblari si miscare sincronizata. Cum functioneaza? Prin actionarea butonului rotativ, o succesiune de angrenaje se pun in miscare si lucreaza impreuna pentru a face sa functioneze aceasta masinarie cu bile! Fiecare rotatie ridica mai multe bile si apoi de-a lungul traseului!

 

Ce include setul? Peste 170 piese VEX Robotics care se imbina usor, 8 bile. Proiecte alternative: Car de lupta, Palos. Nu necesita baterii. Setul este compatibil cu alte kituri VEX Robotics cu bile. Transforma ascensorul intr-unul motorizat cu ajutorul Kitului de motorizare (se comercializeaza separat)!

 
 
Avertismente:
 
 

Produsul poate sa difere fata de imaginile de pe ambalaj. Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare. Indepartati toate elementele ambalajului inainte de a da jucaria unui copil. Produs conform cu regulile privind siguranta jucariilor. Fabricat si asamblat in China. Produs interzis copiilor sub 3 ani. Risc de sufocare.

 
 
Material: PLASTIC METAL
Tip ambalaj: CUTIE
Dimensiuni: 30.8 x 6.7 x 27.5 cm
Greutate: 1 kg 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.