Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Kit asamblare Aruncator cu cadenta

Marca: VEX Robotics

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 299.90 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Kit asamblare Aruncator cu cadenta

Kit asamblare Aruncator cu cadenta

Descriere:
 

Construieste aruncatorul cu cadenta din peste 180 piese VEX Robotics!

 

Trage si inscrie! Mecanismul obtinut combina performantele unei masinarii sofisticate cu entuziasmul stiintei sporturilor. Invarte butonul rotativ pentru a pune in miscare bratul atacant, care va lovi bilele si le va propulsa de-a lungul traseului sub forma de bucla pana la colectarea lor in cosul de retur.

 

Misca bilele intr-o bucla continua cu frecventa de 1 bila/secunda. Valoare educativa: Copiii vor invata notiuni de cinetica, asamblari, angrenaje in miscare, energie potentiala si cinetica.

 

Cum functioneaza? Prin actionarea butonului rotativ, mai multe angrenaje se pun in miscare si lucreaza impreuna pentru a face sa functioneze aceasta masinarie cu bile! Fiecare rotatie lanseaza o bila in sus si apoi de-a lungul traseului! Ce contine setul? Peste 180 de piese VEX Robotics ce se imbina usor, 8 bile. Proiecte alternative: Elicopter, Leagan tip barcuta. Nu necesita baterii. Setul este compatibil cu alte kituri VEX Robotics cu bile. Transforma aruncatorul intr-unul motorizat cu ajutorul Kitului de motorizare (se comercializeaza separat)!

 
 
Avertismente:
 
 

Produsul poate sa difere fata de imaginile de pe ambalaj. Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare. Indepartati toate elementele ambalajului inainte de a da jucaria unui copil. Produs conform cu regulile privind siguranta jucariilor. Fabricat si asamblat in China. Produs interzis copiilor sub 3 ani. Risc de sufocare.

 
 
Material: PLASTIC METAL
Tip ambalaj: CUTIE
Dimensiuni: 30.8 x 6.7 x 27.5 cm
Greutate: 0.690 kg 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.