Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Carti de joc Pacalici in costume traditionale

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 13.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Carti de joc Pacalici in costume traditionale

Caracteristici:

Carti de joc Pacalici in costume traditionale

Din Maramures pana in Dobrogea, personaje amuzante isi etaleaza portul popular cu mandrie si veselie. Gaseste-le perechea si distreaza-te pe cinste cu toti membrii familiei sau cu cei mai buni prieteni!

Iti mai amintesti cum era in copilarie cand Pacalici aduna laolalta toti copiii de pe scara blocului si nimeni nu intra in casa pana cand nu scapa de simpaticul Pacalici? Jocul Pacalici era indragit de toata lumea, de la copii la adulti, il jucam cu prietenii, cu fratii sau cu bunicii. Regaseste placerea de altadata si ofera-le si copiilor tai o experienta de neuitat cu cel mai indragit joc de carti din copilaria ta: Pacalici, acum reinterpretat, in costume traditionale romanesti. Descopera in pachetul cu 35 de carti de joc, personaje neaose, imbracate in straie populare din cele mai reprezentative zone etnografice ale tarii.

Cum se joaca Pacalici in costume populare?

Imparte cate 4 carti fiecarui jucator.

Pune cartile ramase intr-un teanc, cu fata in jos.

Fiecare jucator trage cate o carte din teancul de jos si urmareste sa gaseasca perechea fiecarui personaj al cartilor din mana.

Cand cartile din teanc se termina, jucatorii trag cate o carte unul de la celalalt, in ordinea acelor de ceasornic. Castiga cel care scapa primul de toate cartile si pierde cel care ramane cu Pacalici.

La noi, Pacalici e Pacala. El nu are pereche, asadar, ai grija sa nu ramai cu el in mana!

Jocul se joaca in minim 2 si maxim 6 jucatori. In total sunt 17 perechi populare si singuraticul Pacala.

Pacalici in costume traditionale – un joc pe cat de simplu, pe atat de educativ si distractiv

Stiai ca jocurile de carti pentru copii nu sunt doar distractive, ci si educative? Iata mai jos cateva dintre beneficiile de care va veti bucura atunci cand jucati impreuna cu copiii Pacalici in costume traditionale:

Jocurile de carti pentru copii sunt o alternativa accesibila si sanatoase care ii deconecteaza pe copii de la ecrane. Vrei sa il desparti de telefon? Fa-i cunostinta cu Pacalici in costume traditionale! Joaca-te impreuna cu copilul tau sau invita-i cativa prieteni si indeamna-i sa se joace impreuna. Acest joc de carti este o modalitate excelenta de socializare autentica si cunoastere pentru copii.

Jocurile de carti ii ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitati cognitive precum: memoria, gandirea logica si matematica, capacitatea de a rezolva probleme si multe altele. Jocul de carti e intotdeauna distractiv, iar cand devine si educativ, e cu atat mai minunat!

Jocurile de carti pentru copii ajuta la dezvoltarea inteligentei emotionale a acestora. Sanatatea emotionala este importanta la orice varsta. Pentru copii, echilibrul emotional se stabileste in familie. Prin intermediul jocurilor de carti, iau parte la o competitie prietenoasa. Ei invata sa piarda cu zambetul pe buze sau sa se bucure de castig si sa lupte pentru victorie. Toate jocurile de carti necesita comunicare, astfel incat copiii trebuie sa vorbeasca intre ei, sa negocieze, sa inteleaga regulile jocului, sa se ajute intre ei, sa-si astepte randul si sa faca fata provocarilor care se ivesc in timpul jocului. 

Despre Pacalici stiai ca?…

Este cel mai popular joc de carti pentru copii si are origini germane. Varianta in germana se numeste Schwarzer Peter – Peter cel Negru.

Se pare ca jocul de carti Pacalici s-a nascut la… inchisoare, pe la 1811, fiind inventat de hotul Johann Peter Petri care isi ispasea pedeapsa pentru furt si de la care provine si numele din germana.

Totusi, unele voci spun ca jocul este, de fapt, mult mai vechi si ca deriva de la un joc de noroc in care, cel care pierdea trebuia sa plateasca urmatorul rand de bauturi.

Se joaca in multe tari din lume, sub diverse nume. Iata doar 3 dintre acestea:

Asino  in Italia

Le Pouilleux  in Franta

Babnuki  in Japonia

Joaca-te Pacalici in costume traditionale cu copiii, cu prietenii sau cu bunicii! Redescopera bucuria autentica dintr-un joc de carti clasic si captivant. Cumpara acum acest minunat joc de carti Pacalici in costume traditionale pentru tine sau ofera-l in dar unor prieteni dragi.

 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.