Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Joc Darts Scratch cu arici pentru copii, Ursulet

Marca: Mideer

Disponibilitate: Da

-20%
Pret: 107.00 Lei /Bucata
Pret cu TVA: 86.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Joc Darts Scratch cu arici pentru copii, Ursulet

Joc Darts Scratch cu arici pentru copii, Ursulet

Descriere
Joc Darts Scratch cu arici pentru copii, Ursulet

Un joc distractiv care poate fi luat oriunde, perfect chiar si pentru cei mai mici membri ai familiei, deoarece in locul sagetilor are trei mingi complet inofensive pentru ei.

Mingiutele raman atasate tintei datorita sistemului cu arici. Deoarece acestea sunt moi, daca se nimereste pe langa, pagubele vor fi minore. Acest avantaj il face sigur de jucat chiar si de catre copiii mai micuti, deoarece nu exista pericolul sa se accidenteze, ca la cele clasice, cu sageti.

Joc Darts fara sageti include 6 mingi de 3.5 cm diametru, cu sistem de prindere din velcro, usor de instalat si de depozitat.

Exista 3 modalitati de joaca:
1. Pe o parte, zonele de tintit sunt mai mari - recomandat pentru initierea in jocul darts;

2. Pe cealalta parte, zonele de tintit sunt mai mici si sunt numerotate - recomandat pentru etapa urmatoare, dupa ce copilul s-a acomodat cu modul de joc. Se arunca mingea si, la fel ca la jocul traditional de darts, castiga cine are mai multe puncte. Cu cat tintesti mai aproape de mijlocul tintei, cu atat scorul tau va fi mai mare.

3. Set de 2 manusi cu arici - recomandat pentru jocul in aer liber. Joc Arunca si Prinde - asemanator jocului de baseball si reprezinta o optiune distractiva de recreere atat pentru copii cat si pentru adulti.

Se poate utiliza oriunde, atat acasa in camera copilului cat si in parc, la padure, la plaja sau in curte.

Jocul dezvolta indemanarea, coordonarea ochi-mana, concentrarea, rabdarea, precizia, perseverenta, acuitatea vizuala, perceptia spatiala, abilitatile de comunicare si socializare, stimulandu-i pe copii sa se joace impreuna cu prietenii sau membrii familiei.

Dimensiuni: 42.5cm x 49.8cm
Varsta recomandata: 4 ani+

Toate produsele MiDeer Toys respecta reglementarile europene actuale privind siguranta, sunt testate si sunt marcate CE.

Avertismente! Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.