Antet
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare
Newsletter
Cautare
Informatii 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys  
 
 
 
 Figurine Collecta
  
 Injusa
Santoro London

Polo Club
 

Eroii Avengers Miroculos Buburuza FC Barcelona Disney Cars Disney Frozen Disney Princess

Disney Soy Luna  Disney Dory Emoji Icon Eroi In Pijama Gorjuss 

Disney Mickey Mouse Disney Minnie Mouse Minions Pets Paw Patrol Pokemon

FC Real Madrid Shine Spiderman Star Wars Strumfi 

 Testoasele Ninja Trolls Yohoo Yokai

 
 Jucarii De Vis
 
Jucarii de Vis - Importator Exclusiv si Distribuitor in Romania pentru o gama importanta de jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele, articole pentru bebelusi cat si pentru o importanta gama de articolele pentru scoala/ gradinita si fashion. Incepand cu luna Iunie 2015 am adaugat in portofoliul nostru o gama larga de Hainute pentru copii Clasa PREMIUM, pentru copii cu varste intre 0 luni - +7 ani!
 
    Pentru noi, calitatea şi siguranţa produselor comercializate primează, astfel că avem o orientare clară către jocurile, jucăriile, articolele scolare si gradinita de calitate, imbracaminte si incaltaminte pentru copii, toate acestea fabricate la standarde europene, exclusiv produse marcate CE.

 


    Ne preocupă dezvoltarea şi educaţia Copilului Dumneavoastră, unde jucăria contribuie la formarea şi educaţia copilului , motiv pentru care comercializam cele mai renumite branduri internationale precum:Laser Pegs, Karactermania, LEGO, Playmobil, TO DO, TEKTORADO-Art and Kraft's, COLORVELVET, SABBIARELLI, FAT BRAIN TOYS,LOSAN Fashion, Alex Toys, MATTEL, Berg Toys, LeapFrog, Barlina, Bullyland ,Cerland,Coaland,Dickie Toys,Doodle Art,DP, Specials,Egmont,EGT-Soulet,Ferbedo,Fisher-Price,inSPORTline,KBT,Klein,LRP,Luvion,Mattel,Mega Bloks,Miniland,Modellino,IVICarpet,New Classic Toys,Pequetren,Reig Musicales,Revell,Simba,SIKU,Stadlbauer,STARPAK,Step2,Talassio,Thrustmaster,Toimsa,TP Toys,Trends2Com cat si tot ce este necesar pentru nou nascuti : BAMBINO, PAMPERS, TOMMEE TIPPEE, PEG-PEREGO, TINY LOVE, BEBE CONFORT, PHILIPS, SAMSUNG, etc.  
 
     Încercăm în permanenţă să aducem noi brand-uri pentru a diversifica gama de produse cât mai mult, pentru ca Dumneavoastră să aveţi la dispoziţie o gamă cât  mai variată de jucării pentru copiii Dumneavoastră.
 
Asadar, credem ca educatia copiilor dumneavoastra poate fi modelata, intr-o mare masura, prin calitatea si tipul jocurilor si jucariilor utilizate. Din lemn, plus, plastic, metal, cele peste 15.000 de produse pe care le oferim sunt destinate construirii si dezvoltarii oricareia din laturile inteligentei copilului dumneavoastra., asa cum veti crede de cuviinta.

     Magazinul nostru Jucariidevis.ro vă oferă aşadar o gamă largă de jocuri, jucării, articole scolare si gradinita, hainute si incaltaminte pentru toate vârstele, vă garantează calitatea acestora, va pune la dispozitie o echipa de profesionisti din partea carora ve-ti afla raspunsuri la toate intrebarile dumneavoastra, precum şi livrarea în cel mai scurt timp.


 

MAGAZIN JUCARII DE VIS

Park Lake Shopping Center, Etaj 1,
Strada Liviu Rebreanu, nr 4, sector 3 0
Bucuresti


Magazin Jucarii De Vis

 

 KIT-uri de constructie cu lumini by LASER PEGS:

 
 
 
 
spacer
Website detinut de DREAM TOYS ONLINE S.R.L, CIF: 35281324, Reg.Com: J40/14603/2015