Antet
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare
Newsletter
Cautare
Informatii



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys  
 
 
 
 Figurine Collecta
  
 Injusa
Santoro London

 

Clauze de confidentialitate


Politica de Confidențialitate

De ce solicităm informaţii personale?

Când creaţi un cont nou pe site-ul www.Jucariidevis.ro, S.C. Tearo Pickup Services S.R.L. solicită câteva informaţii personale pentru:
 
  1. Emiterea facturilor fiscale;
  2. Expedierea produselor la adresa mentionata prin serviciul de curierat asigurat de partenerul nostru Urgent Curier;
  3. A deţine o evidenţă a vizitatorilor pe site
  4. A urmări comportamentul clienţilor în scopul creşterii calităţii serviciilor şi a produselor comercializate;
  5. A comunica constant cu clienţii, pentru a-i tine permanent informaţi despre promoţiile şi ofertele speciale;
  6. Reclama, marketing si publicitate

În momentul unei achiziţii ne este necesară adresa dumneavoastră, numărul de telefon şi adresa de e-mail, pentru a putea expedia coletul. Astfel veţi primi o confirmare a comenzii pe mail, iar curierul vă poate livra produsele unde şi când doriţi dumneavoastră.

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe www.jucariidevis.ro, evoluţia şi starea comenzilor, precum şi informarea despre promoţiile şi ofertele speciale. Notificările privind ofertele www.jucariidevis.ro se realizează prin newsletter. De asemenea S.C. Tearo Pickup Services S.R.L (www.jucariidevis.ro) poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


Informaţiile dumeavoastră personale sunt păstrate până la exercitarea dreptului de opoziţie. Furnizarea datelor personale către S.C. Tearo Pickup Services S.R.L. (www.jucariidevis.ro) nu implică obligativitate din partea utilizatorilor, iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita in mod gratuit ştergerea acestora din baza de date.
 

Cum protejăm
datele personale furnizate de dumneavoastră? Politica de confidenţialitate


S.C Tearo Pickup Services S.R.L. (www.jucariidevis.ro) se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul informării clienţilor săi asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia. În acest sens, S.C. Tearo Pickup Services S.R.L. (www.jucariidevis.ro) ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.


Accesul angajaţilor S.C. Tearo Pickup Services S.R.L. (www.jucariidevis.ro) la baza de date cu caracter personal se realizează numai prin autentificarea printr-un cod de identificare unic. Toate accesările bazei de date cu caracter
personal sunt înregistrate într-un fişier de acces.


Datele cu character personal sunt stocate electronic în fişiere securizate, accesul la acestea şi autentificările fiind controlate periodic de S.C. Tearo Pickup Services S.R.L.


S.C. Tearo Pickup Services S.R.L. desemnează angajaţii cu drept de acces la bazele de date cu caracter personal şi stabileşte tipurile de acces, asftel încât fiecare angajat să aibă drept de acces la baza de date cu caracter personal numai în măsura necesară pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu. Angajatii S.C. Tearo Pickup Services S.R.L. care au acces la date cu character personal sunt instruiţi asupra confidenţialităţii acestora şi vor fi informaţi cu privire la prevederile legislaţiei în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.


Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului creat pe www.jucariidevis.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi pentru informarea despre promoţiile şi ofertele speciale. Notificările privind ofertele S.C. Tearo Pickup Services S.R.L. (www.jucariidevis.ro) vor fi realizate prin newsletter. De asemenea, se pot trimite şi felicitări, cupoane cadou şi alte mesaje speciale.


Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos precum şi a condiţiilor de confidenţialitate. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare trebuie să înceteze imediat folosirea
site-ului www.jucariidevis.ro. Recomandăm citirea cu atenţie a politicii de confidenţialitate a utilizării site-ului.


S.C. Tearo Pickup Services S.R.L. (www.jucariidevis.ro) garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare). Site-ul www.jucariidevis.ro nu îi conferă dreptul de a reproduce şi/sau descărca parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Tearo Pickup Services S.R.L., fără acordul prealabil scris al
acesteia.


S.C. Tearo Pickup Services S.R.L. este operator de date cu caracter personal înscris în Registrul ANSPDCP de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal.


Sesizări vizavi de încălcarea drepturilor de autor de pe site-ul www.jucariidevis.ro, pot fi notificate în scris la:contact@jucariidevis.ro.
Pentru informare şi suport, sesizări şi reclamaţii ne puteţi contacta la adresa contact@jucariidevis.ro sau telefonic de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00, la numerele: 021.347.00.71.


Protejare online a informaţiilor de comandă


www.jucariidevis.ro foloseşte pe toate paginile web unde se realizează plăţile serviciile partenerului EuroPayment
Services SRL (www.Euplatesc.ro) conform contractului incheiat intre cele doua parti. Pentru toate detaliile legate de aceste aspecte, securitate, confidentialitate, neclaritati, etc, puteti contacta direct partenerul nostru la urmatoarele date de contact:


SC EuroPayment SRL


Adresa sediu: Str.
Mizil 2C, Bl. Socum, etaj 1, Sector 3, București, 032265, România


Registrul Comertului: J40/9950/2006


Codul de identificare fiscala: RO18773866


Procesator de date cu caracter personal: 5804/2007


Conturile IBAN: BCR - Ag. Theodor Plallady, București,
România - Lei: RO41 RNCB 0089 0957 6044 0001;
Trezoreria Secotor 4, București, România - Lei:
RO35 TREZ 7045 069X XX00 9375


Program: luni - vineri intre 08:00 - 20:00: +4-0371.335.807 (Vodafone);
+4-0213.451.725 (Romtelecom); +4-0762.174.170 (Cosmote); +4-0743.603.313
(Orange);


Notă de informare privind protecția datelor personale
Nr. de inscriere in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal 28084

Dreptul persoanei vizate la informare-Conform art. 12 din Legea 677/2001, în cazul în care datele cu caracter personal sunt obținute direct de la persoana vizată, operatorul este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puțin
urmatoarele informații:

  1. identitatea operatorului și a reprezentantului acestuia, dacă este cazul;
  2. scopul in care se face prelucrarea datelor;
  3. informații suplimentare precum destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie și consecințele refuzului de a le furniza; existent drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenție asupra datelor și de opoziție, precum și condițiile în care pot fi exercitate;
  4. orice alte informații a căror furnizare este impusă prin dispoziție a autoritații de supraveghere, ținând seama de specificul prelucrării.

Dreptul la acces la date - conform art. 13 din Legea 677/2001, orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere (în mod gratuit, pentru o solicitare pe an), confirmarea faptului că datele sale personale sunt
sau nu sunt prelucrate de acesta.


Dreptul de intervenție asupra datelor - conform art. 14 din Legea 677/2001, ) – orice persoană vizată are dreptul de a obține, în mod gratuit, de la operator, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată:

  1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor
    incomplete sau inexacte;
  2. transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă cu Legea nr. 677/2001;
  3. notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Dreptul de opoziție - conform art. 15 din Legea 677/2001, persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu exceptia cazurilor în care există dispoziții legale contrare. În caz de opoziție justificată, prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză. Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fară nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terț, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.


Dreptul de a se adresa justiției – conform art.18 din Legea 677/2001, fară a aduce atingerea posibilității de a se adresa cu plângere autorității de supraveghere, orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuate ilegal, se poate adresa instanței competente pentru repararea acestuia. Instanța competentă este cea în a cărei rază teritorială domiciliază reclamantul. Cererea de chemare în judecată este scutită de taxa de timbru.


Cetățenii pot primi informații privind modul de completare a formularelor de notificare și legislația aplicabilă prelucrărilor de date cu caracter personal, prin telefon, la numarul 021.252.59.77, la Sediul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Strada Olari nr. 32, sector 2, municipiul București, cod postal 024057, România sau pe e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro.


Care este politica Jucariidevis.ro privind link-urile externe?

Site-ul poate să conţină link-uri către alte site-uri web. Încurajăm utilizatorii noştri să fie atenţi când părăsesc site-ul nostru şi să citească politica de securitate cu privire la aceste informaţii pentru fiecare site extern care colectează informaţii personale.


Această politică de confidenţialitate se aplică doar în cazul informaţiilor colectate de pe acest site. S.C Tearo Pickup Services S.R.L. (www.jucariidevis.ro) nu este responsabil pentru politica de confidenţialitate sau conţinutul site-urilor a căror link-uri se regăsesc pe www.jucariidevis.ro.


Ce date solicităm pentru a recomanda un produs?

Utilizatorii care doresc să recomande prietenilor un produs sau un newsletter oferit de S.C. Tearo Pickup Services S.R.L. (www.jucariidevis.ro.), au la dispoziţie sistemul "recomanda". Tot ce avem nevoie este adresa de e-mail a persoanei care doriţi să fie informată cu privire la acel link recomandat.


S.C Tearo Pickup Services S.R.L (www.jucariidevis.ro) va trimite automat persoanei respective un mesaj e-mail prin care îl va invita să vizualizeze produsul recomandat. Aceste informaţii vor fi stocate de www.jucariidevis.ro doar pentru a trimite acel mesaj unic.


Ce presupune abonarea sau dezabonarea la newsletter?

Pentru a vă informa în timp real cu privire la activităţile, promoţiile şi ofertele speciale www.jucariidevis.ro, aveţi posibilitatea de abonare voluntară la newsletter.


Abonarea la newsletter este implicită în momentul creari unui cont pe site-ul www.jucariidevis.ro. Dacă nu doriţi crearea unui cont dar doriţi să primiţi newsletter, introduceţi adresa dumeavoastră de mail în box-ul de pe pagina principală, apoi apăsaţi butonul „Mă abonez”.


Diferenţa dintre abonarea la newsletter şi crearea unui cont, presupune menţionarea unor date suplimentare pentru crearea contului:

  1. Nume şi prenume
  2. Data naşterii – solicitată cu scopul de a oferi mici atenţii de ziua dumneavoastră de naştere dar şi pentru segmentarea
    cumpărătorilor;
  3. Adresă şi număr de telefon – necesară curierului dar şi pentru facilitarea unei cumpărături viitoare

www.jucariidevis.ro nu încurajează SPAM-ul. Utilizatorii care au furnizat explicit adresa de e-mail pe site-ul www.jucariidevis.ro pot opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date. De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul www.jucariidevis.ro, se pot dezabona aici, sau pot utiliza linkul din footer-ul
newsletterulului www.jucariidevis.ro primit prin e-mail.


spacer
Website detinut de DREAM TOYS ONLINE S.R.L, CIF: 35281324, Reg.Com: J40/14603/2015