Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set educativ Waldorf Joc creativ tehnica Origami tema animale

Marca: Waldorf

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 33.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Set educativ Waldorf Joc creativ tehnica Origami tema animale

Descriere

Set educativ Waldorf Joc creativ tehnica Origami tema animale
Joc creativ, tehnica Origami, animale
Origami (arta plierii hartiei) - Tehnica Origami: Traditia japoneza care da viata hartiei!

Origami desemneaza arta de a indoi hartia de mai multe ori, cu scopul reprezentarii unor elemente diverse (flori, animale etc.).
In functie de context, tehnica origami poate fi considerata atat hobby, joc, cat si arta. Origami poate fi folosit inclusiv pentru a scapa de stres dupa o zi grea la serviciu, dar si ca modalitate de a ii incuraja pe cei mici sa fie mai creativi, de exemplu. 
Cu alte cuvinte, in teorie nu ai niciun motiv sa nu incerci, macar o data, si sa vezi daca ti-ar placea sa faci asta mai des sau nu.
Piesele origami nu sunt (chiar atat de) greu de facut. Nu ai nevoie decat de instrumentele mentionate mai sus si de putina atentie si indemanare. In principiu, daca respecti regulile de impaturire si ai rabdare, ai mari sanse sa creezi o figurina foarte asemanatoare cu cele pe care poate ca le admiri si tu, din cand in cand, pe Instagram sau pe diverse site-uri dedicate artelor japoneze.

Poti construi aceste piese origami pur si simplu pentru a te distra, pentru a le face cadou unei persoane dragi tie sau pentru a-ti exersa creativitatea, dar e bine sa stii ca ele pot capata si utilitate practica. Astfel, le poti folosi ca decoratiuni interioare sau in vestimentatie (pe post de elemente/detalii inedite, de culoare). Din hartie impaturita poti crea inclusiv brose, abajururi pentru lampi, cupe, farfurii (pe care le poti folosi pentru o petrecere mai neconventionala, de exemplu), decoratiuni de sarbatoare (pentru Craciun, Paste, Ziua Copilului sau ziua de nastere), aranjamente florale si asa mai departe.

Taie, lipeste, decupeaza, impatureste - dezvolta abilitatile de concentrare.

Kit educativ pentru a crea 10 de animale din hartie pliata:
elefant x 2;
crocodil;
bufnita;
broasca;
leu;
albinute/fluturi;
pasare;
oita;
broasca testoasa.
Dimensiuni ambalaj/cutie: 31cm x 22cm x 0.7cm.

Avertismente! Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.