Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set educativ Sapa si descopera Dinozauri 4M Brachiosaurus

Marca: 4M Creative

Disponibilitate: DA

Pret cu TVA: 68.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set educativ Sapa si descopera Dinozauri 4M Brachiosaurus

Set educativ Sapa si descopera Dinozauri 4M Brachiosaurus

Descriere
Set educativ Sapa si descopera Dinozauri 4M Brachiosaurus
Sapa un dinozaur Brachiosaurus: incorporat in acest bloc dur de ipsos este un schelet complet, realist al unui Brachiosaurus – Si depinde de tine sa-l scoti. Utilizati capatul plat al instrumentului de sapat pentru a razui cu grija bucati de tencuiala, putin cate putin. Odata ce ai lovit osul, treceti la perie pentru a o elibera usor de praf. Toate oasele se conecteaza cu usurinta intre ele si se tin puternic folosind ceara moale inclusa. Configurati afisajul uimitor, astfel incat toata lumea sa va poata verifica descoperirea fascinanta – Exista chiar si lucruri amuzante despre Brachiosaurus imprimate pe spate. Sapa, descopera si inspira-te cu setul 4M Dig A Dinosaur. Schelet afisabil de Brachiosaurus incorporat in caramida de ipsos.

Incurajeaza dexteritatea motrica fina, pasiunea pentru invatare si interesul pentru paleontologie. Copiii se simt ca niste adevarati paleontologi care isi scot propriul schelet de dinozaur. O unealta de sapat faciliteaza taierea caramizii de ipsos. Utilizati o perie pentru a indeparta usor praful din jurul oaselor.
 

Include bloc de ipsos cu schelet Brachiosaurus incorporat, unealta de sapat, perie, ceara moale pentru pozitionarea fosilei, afisaj din carton cu platforma si fapte amuzante. Instructiuni detaliate de asamblare si ingrijire incluse. Scheletul masoara aproximativ 19 cm inaltime cand este asamblat.

Materiale de calitate pentru experienta exceptionala de paleontolog.
 

Acest set este un proiect stiintific distractiv pentru copii si intreaga familie, care dezvolta concentrarea, capacitatea de rezolvare a problemelor si motricitatea fina!


Varsta 8+; cu ajutorul unui adult, poate fi folosit inca de la 5 ani. 

Dimensiune cutie: 17 cm x 22 cm x 6 cm 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.