Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Cana Tommee Tippee Cu Pai Si Protectie BACSHIELD, 300 Ml, 6 Luni +, Verde, 1 Buc

Disponibilitate: DA

Pret cu TVA: 44.90 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Cana Tommee Tippee Cu Pai Si Protectie BACSHIELD, 300 Ml, 6 Luni +, Verde, 1 Buc

Descriere
Cana Tommee Tippee Cu Pai Si Protectie BACSHIELD, 300 Ml, 6 Luni +, Verde, 1 Buc

Canile cu pai Tommee Tippee sunt o buna alternativa la canile clasice. Paiele moi din silicon sunt usor de utilizat. Cei mici nu trebuie sa incline foarte mult cana pentru a bea. Tehnologia antibacteriana BACSHIELD™ care reduce bacteriile cu pana la 99,9%* prin prevenirea cresterii microbilor nedoriti, cu ajutorul careia sunt realizate paiele acestor cani, contribuie la o buna igiena a micutului tau.
  • 100% rezistenta la scurgeri - tehnologia unica INTELLIVALVE™, anti-scurgere garanteaza ca aceasta cana este complet etansa, chiar si atunci cand este rasturnata sau agitata.
  • Igienic: Duza de baut este realizata cu ajutorul tehnologiei antibacteriene BACSHIELD™ care reduce bacteriile cu pana la 99,9%*, prin prevenirea cresterii microbilor nedoriti.
  • Canile sunt prevazute cu paie cu textura moale - paiul se poate retrage in interior cand nu este utilizat pentru a-l mentine curat.
  • Canile sunt acreditate de Oral Health Foundation: paiele moi din silicon sunt blande cu gingiile, incuranjand sorbirea, ceea ce sustine o dezvoltare sanatoasa a gurii, maxilarului si a dintilor.
  • Usor de tinut si manevrat: datorita manerelor, cana este usor de prins si de manevrat. Designul ergonomic ii ajuta pe bebelusi sa dezvolte coordonarea mana-ochi necesara pentru a tine, ridica si bea, in timp ce stau in pozitie verticala.
  • Curatare usoara si fara BPA: cana este usor de curatat, poate fi sterilizata si spalata la masina de spalat vase. Toate produsele Tommee Tippee nu contin BPA, BPS, PVC, ftalati si nitrozamina.
Dispunand de INTELLIVALVE™, o tehnologie unica anti-scurgere care garanteaza ca aceasta cana de antrenament este complet etansa, deoarece rezista la presiunea interna chiar si atunci cand este rasturnata sau scuturata. Supapa unica etanseaza si regleaza fluxul de lichid pentru a opri scurgerile nedorite si pentru a asigura o utilizare facila.

Deoarece igiena este foarte importanta, duza de baut este realizata cu ajutorul tehnologiei antibacteriene BACSHIELD™. BACSHIELD™ este o tehnologie cu ioni de argint folosita in mod obisnuit, care ofera protectie antibacteriana impotriva bacteriilor nedorite, recunoscuta de secole, fara efecte nocive. Actioneaza prin prevenirea cresterii microbilor nedoriti care pot provoca degradarea produsului, decolorarea, patarea sau mirosul neplacut. Acest lucru se realizeaza cu ioni de argint amestecati in materialul pozitionat pe gura de scurgere*, impiedicand inmultirea microbilor.

Toate produsele Tommee Tippee nu contin BPA, BPS, PVC, ftalati si nitrozamina.

*Tehnologia antimicrobiana nu protejeaza utilizatorul sau alte persoane impotriva organismelor care pot cauza boli. Tehnologia nu inlocuieste bunele practici de igiena si/sau curatare.

*Testarile de laborator independence au demonstrat o reducere de 99,9% a bacteriilor dupa 24 de ore.
*BACSHIELD™ este testat conform standardelor ISO 22196:2011.

Recomandare de varsta 6 luni+

Dimensiune: (H) 20 cm x (W) 11.8 cm x (D) 8.2 cm
Gramaj: 300 ml

Etichete: CanaTommee Tippeecu paiprotectieBACSHIELD™300 ml6 luni +verde1 buccopii


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.