Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Carte pentru copii Camera cu minuni

Marca: Frontiera

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 1035.00 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - Gratuit!
Tara - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Carte pentru copii Camera cu minuni

Descriere
Comorile sunt personale si au valoarea pe care le-o dam noi. Comoara preferata poate fi chiar si o pietricica, daca si-a gasit loc in inima ta
Autor Sergio Ruzzier
Grupa de varsta: 6–11 ani
28 x 23 cm, carte cu coperta cartonata/ 40 pag.
ISBN: 9786068986128. Editura Frontiera

O noua carte a italianului Sergio Ruzzier, autorul celor mai indragiti doi soricei. De data aceasta, Ruzzier ne spune povestea unui… harciog strangator.

Harciogul are nume de savant si ochi de artist. Se numeste Pius Pelosi si colectioneaza obiecte gasite pe drum – banale pentru ceilalti, dar inspiratoare pentru el. A pregatit o camera speciala pentru ele si a numit-o Camera cu minuni.

Din toata colectia, Pius Pelosi indrageste cel mai mult o pietricica oarecare. Cea mai banala si neinsemnata pietricica. Asaltat de musafirii care ii spun ca e urata, Pius Pelosi o arunca. Va descoperi curand insa ca a pierdut mai mult decat o simpla pietricica.

„Camera cu minuni” este o pretioasa poveste filozofica despre bucuria de a face ceea ce iti place. Este o poveste despre artisti si despre lucrurile neasteptate care ii inspira. La fel cum este si o poveste despre intelepciunea de a nu pleca urechea la ceilalti atunci cand inima iti spune altfel.

Bun venit inca o data in universul inconfundabil al lui Sergio Ruzzier. Va asteapta creaturi suprarealiste mai mici sau mai mari, spatii misterioase si vaste, care amintesc de pictura italiana sieneza, dar si umorul fin si usor melancolic al unui artist de exceptie.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.