Figurinele pentru copii PAPO sunt pictate manual!

Figurine PAPO

PAPO reprezinta unul dintre cele mai sonore nume internationale in productia de jucarii de calitate. Cu o traditie de 29 ani, PAPO a reusit sa se impuna prin originalitate si o calitate etalon in domeniu.

PAPO reprezinta astazi, la nivel international, un nume de referinta, cu o identitate proprie. Figurinele PAPO sunt pictate manual si sunt realizate dintr-un aliaj special care le confera rezistenta in conditii de utilizare intensa din partea copiilor, dar si o flexibilitate speciala, astfel incat sa nu raneasca. Citește continuarea

Povestea Jocurilor si Jucariilor Playmobil!

Povestea Playmobil a inceput in anul 1876 in Germania, pentru ca in prezent jucariile companiei sa se bucure de un imens succes peste tot in lume.
Jucariile  prezentate sub un aspect realistic, ce reproduc perfect obiectele folosite in lumea reala, ca accesorii ale diverselor personaje. Atentia pentru detaliu reprezinta o caracteristica dominanta pentru acesta marca de jucarii.
Primele seturi ale companiei reproduceau scene din viata indienilor din America, muncitorilor in constructii si cavalerilor medievali. Cu o experienta bogata, cei de la Playmobil incurajeaza copiii sa isi creeze propriile aventuri, lasandu-le astfel imaginatia si creativitatea sa infloreasca. Fiecare produs oferit pe piata reprezinta o experienta unica pentru orice copil.
Gama Playmobil cuprinde Farm, Poney Ranch si Life in the City ce ofera copiilor o prima viziune asupra vietii la tara sau la oras si a diverselor activitati tipice acestora. Citește continuarea

Cum imi aleg caruciorul potrivit?

La plimbare cu Peg Perego – Confort, Calitate si Siguranta, pentru tine si copilul tau!

Cum imi aleg caruciorul potrivit?

 Caruciorul  este un prieten de incredere pentru parinti, bunici si copii, in  aceeasi masura,  in  fiecare zi, in oras sau in calatorii. Este  important cum iti alegi caruciorul, deoarece acesta trebuie sa se  potriveasca stilului tau de viata!

Peg Perego a luat fiinta in anul 1949 si a coincis, nu in mod  intamplator, cu nasterea lui Lucio Perego, actualul presedinte al  companiei. Tatal sau, Giuseppe Perego, si-a dorit sa creeze un “spatiu  personal” pentru “noul-sosit”. Asa a aparut unul dintre cele mai  deosebite carucioare. Practic, de aici incepe istoria. Prin separarea  sasiului de restul structurii caruciorului, devine inventatorul primului  “sistem transformabil”. Citește continuarea