CONCURS – 2 x CEAS CU GPS PENTRU COPII W101

CONCURS – 2 x CEAS CU GPS PENTRU COPII W101!!!

Castiga pentru copilul tau:

1 x Ceas Cu GPS pentru Copii W 101 Albastru pentru baieti;

1 x Ceas Cu GPS pentru copii W101 Roz pentru fetite;

 

Regulament Concurs TAG&Like&Share – Ceas cu GPS pentru copii W 101:

Pot participa toti cei care indeplinesc toate conditiile de mai jos:

- Nu ai dat inca LIKE pe pagina noastra de Facebook; Grabeste-te, numai asa poti intra in concurs!

- TAG minim 3 prieteni din lista ta in comentariul concursului de pe Facebook & SHARE la imaginea noastra de concurs!

Mult SUCCES!

Regulament concurs!

1. Concursul se deruleaza in perioada 18 Octombrie 2016 – 30 Noiembrie 2016, incepand cu data de 18 Octombrie 2016 si terminandu-se in data de 30 Noiembrie 2016. Extragerea va avea loc in data de 1 Decembrie 2016, ora 10:00, iar rezultatele vor fi facute publice pe site-ul https://jucariidevis.ro/ in sectiunea Blog si pagina de Facebook a magazinului imediat dupa validarea castigatorului;

2. Concursul este desfasurat de S.C. Dream Toys Store SRL, cu sediul social in Bucuresti, Bdul 1 Decembrie 1918 Nr 29A Sector 3 ,inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti, sub nr. J40/17793/2008, CUI RO 24624800.

3. Concursul se desfasoara exclusiv pe pagina de Facebook;

4. Participantii trebuie sa fie fani ai paginii de Facebook JucariiDeVis.ro .

5. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

6. Canalul oficial de comunicare cu participantii pentru acest concurs este pagina de Facebook a magazinului www.JucariiDeVis.ro, in speta subiectul dedicat din cadrul sectiunii de discutii cat si in sectiunea Blog a magazinului.

7. Participantii care incearca sa fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificati.

8. Pentru a fi considerati eligibili, participantii la concurs trebuie sa aiba un cont de Facebook care sa fie asociat unei persoane reale.

9. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor conturi de Facebook suspecte, create in scopul participarii la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook suspecte prin urmatoarea procedura: accesarea acestora in scopul de a identifica existenta urmatoarelor elemente (cel putin): poza de profil, un numar minim de 50 de prieteni, activitate in cont si existenta unei cai de a contacta utilizatorul. In cazul in care exista suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care detine contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale.

10. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament. In cazul in care regulamentul va suferi modificari, acest lucru va fi anuntat pe canalul oficial de comunicare.

11. Organizatorul are dreptul sa faca publice comentariile pe care le considera de interes pe pagina de Facebook JucariiDeVis.Ro, cat si in alte medii online.

12. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa contact@jucariidevis.ro sau la numerele de telefon din rubrica contact a magazinului!

Succes,

Echipa Jucariidevis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>