Bootcamp Play Park by Jucarii de Vis

A venit vacanta! Incepand cu 19 Iunie, pe perioada vacantei de vara, Play Park propune atat parintilor cat si celor mici o gama variata de activitati educative, creative, distractive menite sa faciliteze dezvoltarea personala, sociala si educationala a celor mici.

BOOTCAMP Play Park by Jucarii De Vis

In conditiile in care cele mai bune rezultate sunt obtinute printr-o combinatie echilibrata intre educatie si distractie, personalul nostru a creat un program special de activitati cu scopul final de a le oferi celor mici o experienta de neuitat.

Regulamentul Play Park Bootcamp este un set de reguli atent gandite cu scopul de a asigura desfasurarea activitatilor in conditii de siguranta si la standarde ridicate. Regulamentul se adreseaza parintilor si copiilor in relatia cu personalul Play Park cat si in relatia dintre acestia, avand aplicabilitate deplina in interiorul spatiului Play Park. Regulamentul trebuie respectat de catre toti copii si parintii/reprezentantii legali ai acestora.
Varsta participantilor la tabara
Pentru a putea dobandi calitatea de participant la tabara de vara, copilul trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 4 si 11 ani.
Varsta de 4 ani trebuie sa fie implinita in prima zi de tabara. Nu pot fi acceptati participanti care implinesc varsta in cursul anului sau in luna in care doresc sa participe la tabara, dar nu indeplinesc criteriul pe durata participarii efective la tabara de vara.
In ceea ce priveste pragul maxim de varsta, acesta nu trebuie sa se implineasca in intervalul in care copilul participa in cadrul taberei de vara.
Dovada varstei se va face cu copie dupa certificarul de nastere sau orice alt document de stare civila care sa ateste ziua, luna si anul nasterii al copilului.
Numarul maxim de participanti
O sesiune a Taberei de vara Play Park Bootcamp inseamna un interval de 5 zile lucratoare, calculate de Luni pana Vineri.
Pentru a organiza o sesiune va fi necesara inscrierea unui numar de minim 10 copii.
Numarul total de locuri disponibile este de maxim 30 per sesiune (saptamana).
Punctualitate. Program
Tabara de vara Play Park Bootcamp este gandita ca un program distractiv de vara, care se desfasoara saptamanal de Luni pana Vineri, in intervalul 8:30 – 17:30.
Din motive de siguranta si pentru a nu perturba programul zilnic stabilit inregistrarea participantilor se va face in intervalul 8:30 – 9:30.
Prezentarea dupa ora 9:30 nu va permite participarea copilului la activitatile desfasurate in ziua respectiva; atragem atentia ca o astfel de situatie nu da dreptul parintilor de a solicita vreun discount, reducere de pret, etc.
In cazul in care parintii nu respecta ora finalizarii programului, respectiv 17:30 acestia vor achita o taxa de „late pick – up”. Valoarea taxei pentru o intarziere de peste 15 minute va fi de 20 lei, echivalentul unei ore petrecute in Jungle Park cu supravegherea personalului Play Park.
Intarzierile mai mari de 30 minute, dau dreptul reprezentantilor societatii sa contacteze persoana de contact indicata in formularul de inscriere si sa ii solicite acesteia sa se prezinte cu actul de identitate pentru a prelua minorul. In cazul in care nici parintele si nici persoana de contact nu se prezinta pana cel tarziu la ora 18:30, reprezentantii societatii vor contacta de urgenta organele abilitate.
Atentie: Parintii/reprezentantii legali ai minorului sunt rugati sa prezinte un act de identitate la sfarsitul programului. Personalul Taberei de vara Play Park Bootcamp nu preda copilul sub niciun pretext altei persoane decat celei precizate in Formularul de incriere.
Program:

 

 

Mesele
Gustarile si pranzul sunt pregatite in bucataria Play Park in ziua respectiva, folosind ingrediente proaspete si sanatoase. Meniul va fi pus la dispozitie pe pagina Facebook a locului de joaca Play Park si la receptia locului de joaca, in fiecare vineri, pentru saptamana care urmeaza.
Pe durata meselor copii vor fi supravegheati, personalul nostru urmand sa le acorde suportul necesar daca va fi cazul.
Din motive igienico – sanitare si de securitate personala nu este permisa cumpararea de catre copii pe durata programului de alimente si alte bunuri din cadrul Centrului Comercial. De asemenea, in cazul in care, pentru anumiti copii, din motive personale si/sau medicale se solicita ca in cadrul meselor sa se serveasca anumite alimente, gustari pregatite personal de parinti acest lucru va fi facut cunoscut anterior inceperii Taberei, urmand ca impreuna cu personalul societatii sa se stabileasca modalitatea exacta de implementare.
Conduita
Parintii au obligatia de a aduce copii in Tabara de vara Play Park Bootcamp intr-o tinuta lejera si decenta, corespunzatoare varstei si activitatilor pe care acestia urmeaza sa le desfasoare in ziua respectiva.
Este obligatoriu ca fiecare participant sa aiba un rucsac/saculet cu urmatoarele obiecte: adidasi sport, sosete pentru zona de joaca din interior, tricouri de schimb (2), sapca, lotiune de protectie solara.
Rucsacul/saculetul cu necesarul solicitat este obligatoriu si se va preda personalului subscrisei la inregistrarea zilnica a copilului. Subliniem faptul ca cei mici vor fi schimbati doar in caz de accidente.
Siguranta
Copiii pot fi adusi si ridicati de la locul de joaca doar de un adult autorizat si impreuna cu un act de identitate.
Parintii trebuie sa completeze formularul de inscriere in care vor fi precizate datele de identificare ale persoanelor avizate si desemnate sa ia copilul la sfarsitul programului fiecarei zile.
In prima zi de Tabara, pentru a putea fi acceptat copilul (inregistrat), persoana avizata trebuie sa prezinte copii xerox ale cartilor de identitate ale persoanelor autorizate – parinti, bunici, bone, soferi etc.
Subliniem inca o data faptul ca siguranta si securitatea copilului este prioritara si subscrisa nu preda sub niciun pretext copilul altei persoane decat celei/celor indicate in formularul de inscriere. In cazul in care se prezinta o persoana, chiar avizata prin formular dar fara act de identitate ATRAGEM ATENTIA ASUPRA FAPTULUI CA NU VOM PREDA COPILUL.
ORICE MODIFICARI CU PRIVIRE LA PERSOANA CARE VA PRELUA COPILUL LA PLECARE POT FI ANUNTATE DOAR DE CATRE PERSOANA CARE A EFECTUAT INSCRIEREA, DIRECT LA RECEPTIA PLAY PARK.
Sanatatea
In prima zi de Tabara, pentru a putea fi acceptat copilul (inregistrat), persoana avizata trebuie sa prezinte examenul epidiologic de la medicul de familie.
In cazul in care la inregistrarea de dimineata sau pe parcursul unei zile se constata de catre personalul subscrisei ca minorul prezinta simptome precum stare febrila, eruptii cutanate, dureri de gat, burta etc, tuse, mucozitati acesta va informa parintele, parintele avand obligatia de a se prezenta de urgenta si de a ridica copilul. Constatarea celor de mai sus la inregistrarea de dimineata da dreptul personalului subscrisei sa refuze inscrierea copilului pentru ziua respectiva.
In cazul in care starea de sanatate a copilului se modifica semnificativ pana la sosirea parintelui sau in caz de urgenta, personalul subscrisei are dreptul sa solicite ajutorul cadrelor specializate.
ATRAGEM ATENTIA ASUPRA FAPTULUI CA DESFASURAREA DE ACTIVITATI DE NATURA CELOR DESCRISE IN CUPRINSUL PROGRAMULUI DE MAI SUS, INTR-O COLECTIVITATE DE COPII, POATE AVEA DREPT REZULTAT MICI ECHIMOZE, VANATAI. PERSONALUL NOSTRU VA LUA TOATE MASURILE REZONABILE PENTRU A PREINTAMPINA ASTFEL DE ACCIDENTE.
Personalul Play Park nu poate administra medicamente copiilor. Pentru copiii alergici la anumite substante sau alimente, ii rugam pe parinti sa completeze toate detaliile pe fisa de inscriere.
Securitatea
Echipa Play Park va supraveghea cu seriozitate activitatea celor mici.
Copiilor nu le este permis accesul cu lucruri de valoare, iar echipa Play Park nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele pierdute sau stricate.
Politica financiara
Taxa de inscriere in Tabara de vara va fi achitata in termenul precizat in Formularul de inscriere. In cazul in care pana la data limita de plata a taxei aceasta nu se achita integral, rezervarea se va considera anulata si toate sumele achitate cu titlu de avans vor fi retinute ca si penalitati.
In cazul in care copilul lipseste – indiferent de motiv – taxa nu se ramburseaza.
In cazul in care o sesiune nu poate avea loc ca urmare a neocuparii numarului minim de locuri si parintele nu a optat pentru reportarea pentru o noua sesiune, avansul/taxa achitata se va rambursa in termen de 15 zile de la data la care sesiunea ar fi trebuit sa inceapa.
Indatoririle participantilor la Tabara de vara
Participantii cat si parintii acestora/reprezentantii legali/persoane autorizate trebuie sa aiba un comportament civilizat.
Este interzis participantilor:
a) Sa deterioreze bunurile din patrimoniul subscrisei;
b) Sa aduca jigniri si sa manifeste agresivitate in limbaj si comportament fata de ceilalti participanti si fata de personalul subscrisei.
In situatia in care minorii deterioreaza bunurile subscrisei, parintii/reprezentantii legali vor suporta toate lucrarile necesare reparatiilor si/sau toate cheltuielile necesare inlocuirii bunurilor deteriorate.
Sanctiuni
Nerespectarea oricareia dintre masurile specificate in prezentul Regulament da dreptul subscrisei sa aplice urmatoarele sanctiuni:
· Mustrare: 10 minute de repaos in care cei mici nu vor putea participa la activitatile de grup;
· Informarea urgenta a parintilor/reprezentantului legal;
· In cazul abaterilor grave sau repetate, excluderea directa din Tabara.
  Prezentul Regulament e Anexa la Formularul de inscriere.
BOOTCAMP recomandat de DREAM TOYS ROMANIA!
www.JucariiDeVis.ro
“Locul unde visele copiilor devin realitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>