De Halloween, distracția explodează!

De Halloween, distracția explodează la Play Park alaturi de Jucarii De Vis!

Vino pe 31 octombrie, ora 18:00 la Play Park și sparge plictiseala cu o piñata uriașă din care vor cădea dulciuri, jucării și multă voie bună pentru copii! Îndreaptă-te către zona de facepainting și transformă-te în eroul principal ca să fii cel mai bun în PARADA COSTUMELOR.

Acolo cei mai buhuhuuu prichindei vor putea câștiga numeroase premii:
Locul 1 – Pluș Gigant Garfield – oferit de Jucării de Vis (tag)
Locul 2 – 6 vouchere cu acces pentru o săptămână la Play Park
Locul 3 – 5 puzzle-uri 3D oferite de Jucării de Vis (tag)

Ca să fii un erou, trebuie să fii curajos – așa că toti copii ce se vor costuma la Parada Costumelor vor fi răsplăti! Aceștia vor primi în dar câte un voucher de acces Play Park pentru ca distracția să nu se termine niciodată.

Pentru mai multe detalii va asteptam pe Pagina noastra de Facebook!

Bootcamp Play Park by Jucarii de Vis

A venit vacanta! Incepand cu 19 Iunie, pe perioada vacantei de vara, Play Park propune atat parintilor cat si celor mici o gama variata de activitati educative, creative, distractive menite sa faciliteze dezvoltarea personala, sociala si educationala a celor mici.

BOOTCAMP Play Park by Jucarii De Vis

In conditiile in care cele mai bune rezultate sunt obtinute printr-o combinatie echilibrata intre educatie si distractie, personalul nostru a creat un program special de activitati cu scopul final de a le oferi celor mici o experienta de neuitat.

Noi aventuri cu Albă ca Zăpada

Duminică, 4 iunie, ora 12:00, vă așteptăm la un nou spectacol „Noi aventuri cu Albă ca Zăpada“!

Cu toții cunoaștem povestea prințesei a cărei mamă vitregă îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa ajunge în pădure, la casuța celor 7 pitici. Dar oare ce s-a întâmplat cu Albă ca Zăpada după ce l-a cunoscut pe prinț? Ei bine, este timpul să aflăm continuarea poveștii, cu un spectacol vesel, ritmat, interactiv, în care copiii vor intra în poveste alături de actori și păpuși!

Eveniment recomandat de Jucarii De Vis, realizat în colaborare cu actorii de excepție Tony Dumitrescu și Brândușa Ionascu.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la numărul 0799 606 070.

1 Iunie – Ziua Internationala a copilului!

Te asteptam de 1 Iunie, sa petreci aceasta minunata zi, alaturi de noi in cel mai “cool” si mare loc de joaca Jungle din SE Europei – Play Park, situat in Park Lake Mall – Str. Liviu Rebreanu, Nr 4, Sector 3, Bucuresti ( Parc IOR).

Vă aşteptăm cu activităţi diverse, de la face painting, unde cei mici se vor transforma în personajul favorit şi până la Atelierul de origami, în cadrul căruia ne vom exersa talentele!
Haideţi să petrecem împreună momente de neuitat!
www.JucariiDevis.ro
“Locul unde visele copiilor devin realitate”

Show cu Magicianul TEO – Duminica 28 Mai ora 12:00

Show cu Magicianul TEO

Eveniment recomandat Jucarii De Vis

Pentru că ați fost încântați de Magicianul TEO și trucurile sale magice, ne dăm din nou întâlnire cu el in Play Park! ♥

Weekend-ul acesta, așteptăm toți princhideii la un show de excepție, în colaborare cu Magicianul TEO, care îi va vrăji cu bagheta sa fermecată! Haideți să aflăm împreună ce se află dincolo de cortina magică!
Rezervați-vă scăunelul magic la numărul de telefon 0799 60 60 70.
Vă așteptăm cu drag la Play Park, 28 mai, ora 12:00!

Intrarea este inclusă pentru toți copiii cu acces la locul de joacă.

by Jucarii de Vis

Locul unde visele copiilor devin realitate!

Patine Soy Luna – Super Oferta!

CADOUL IDEAL PENTRU 1 IUNIE – LA FIECARE SET DE PATINE SOY LUNA ACHIZITIONAT PRIMESTI CADOU 1 Breloc din colectia Patine Soy Luna in valoare de 34.90 Lei!

 

Actrita principala din “Soy Luna”, actrita mexicana de 16 ani Karol Sevilla, in rolul Luna, o adolescenta care este o cantareata si o dansatoare foarte buna, cu visul de a deveni un mare star.

 Cu determinare si entuziasm, Luna va dezvolta o pasiune noua pentru patinajul pe role, va descoperi astfel dansul pe role datorita caruia va cunoaste prieteni noi, va intalni prima ei iubire si isi va descoperi adevarata identitate.

Patinele cu rotile folosite de Luna sunt la moda, iar un fan adevarat trebuie sa aibe propria pereche de role.

Jucarii de Vis

Magazin Disney Soy Luna