Copiii de la “Sfânta Margareta” au nevoie de noi!

Fundația Copii în Dificultate întotdeauna s-a luptat în a funcționa conform normelor și legilor impuse de către instituțiile de stat pentru a reuși să asigure un cămin stabil și sigur pentru copiii din cadrul Centrului “Sf. Margaeta”

Acum, Fundația CID mai are de îndeplinit un pas pentru a obține autorizația ISU  . Acest pas, atât de important ne îndeamnă în a face un APEL UMANITAR către toți oamenii ce vor să facă bine. 

Pentru obținerea autorizației ISU, în curtea centrului trebuie să fie construit un bazin cu apă care să asigure rezistența la foc a calcanului timp de 3 ore. Costurile de construcție se ridică însă la suma de 25.000 euro, bani de care Fundația Copii în Dificultate (CID), ce a înființat Centrul “Sfânta Margareta”, NU dispune. Autoritățile au stabilit ca termen limită pentru obținerea autorizației, data de 1 septembrie 2018.

campania Jeand4Dreams

Citește continuarea

Beneficiile jocurilor de cooperare, văzute prin ochii specialiștilor

Elinor Ostrom, câștigătoarea premiului Nobel în anul 2009, a impresionat prin munca depusă în scopul conceptului de cooperare. Ea a demonstrat că în foarte multe contexte culturale, societatea cooperează constant când vine vorba de resursele de care depind.

Jocuri societate Sunny Games

Jocurile de cooperare Sunny Games introduc idei precum distribuirea resurselor și eficientizarea acestora. Astfel, jucătorii au ocazia de a contribui activ în folosul comunității create în jurul jocului. Jocurile de cooperare sunt un pas mare și distractiv spre cunoașterea legilor care guvernează felul în care se desfășoară o societate.

Sunny Games in momentul de fata este lider pe piata din Europa, pe segmentul de jocuri de cooperare Citește continuarea

Al treilea sezon Disney Soy Luna – 2018

Sezonul 3 a fost confirmat, filmările desfășurându-se în vara anului 2017, urmând ca în 2018 să fie pe TV!

Luna, după ce revine din vacanță cu o nouă personalitate, cu un nou look datorită lui Ambar si cu reala sa identitate ca Sol Benson începe să provoace niște furtuni puternice. Nina și Simon se întorc și îi vor pregati un test Lunei datorită comportarilor ei. Jam & Roller devine Red Sharks Roller Team iar asta îi va face pe copii să se ambiționeze pentru noile concursuri ce vor veni. Juliana va fi exclusa un timp de la Red Sharks.Plecarea lui Gaston îl va face pe Matteo să se simtă prost și se va închide în el pentru o perioadă după se va împrieteni cu Simon care îi va fi alături mereu. Citește continuarea

De Halloween, distracția explodează!

De Halloween, distracția explodează la Play Park alaturi de Jucarii De Vis!

Vino pe 31 octombrie, ora 18:00 la Play Park și sparge plictiseala cu o piñata uriașă din care vor cădea dulciuri, jucării și multă voie bună pentru copii! Îndreaptă-te către zona de facepainting și transformă-te în eroul principal ca să fii cel mai bun în PARADA COSTUMELOR.

Acolo cei mai buhuhuuu prichindei vor putea câștiga numeroase premii:
Locul 1 – Pluș Gigant Garfield – oferit de Jucării de Vis (tag)
Locul 2 – 6 vouchere cu acces pentru o săptămână la Play Park
Locul 3 – 5 puzzle-uri 3D oferite de Jucării de Vis (tag)

Ca să fii un erou, trebuie să fii curajos – așa că toti copii ce se vor costuma la Parada Costumelor vor fi răsplăti! Aceștia vor primi în dar câte un voucher de acces Play Park pentru ca distracția să nu se termine niciodată.

Pentru mai multe detalii va asteptam pe Pagina noastra de Facebook!

Bootcamp Play Park by Jucarii de Vis

A venit vacanta! Incepand cu 19 Iunie, pe perioada vacantei de vara, Play Park propune atat parintilor cat si celor mici o gama variata de activitati educative, creative, distractive menite sa faciliteze dezvoltarea personala, sociala si educationala a celor mici.

BOOTCAMP Play Park by Jucarii De Vis

In conditiile in care cele mai bune rezultate sunt obtinute printr-o combinatie echilibrata intre educatie si distractie, personalul nostru a creat un program special de activitati cu scopul final de a le oferi celor mici o experienta de neuitat.